|

Kærlighedsrebellerne: Retreat på Samsø i påsken 2018

Elsk mig selv - et påskekursus for kærlighedsrebeller

Jeg er kærlighedsrebel og jeg har et krav: Jeg vil elskes ubetinget!

– Jeg forlanger ikke din kærlighed, nej mit krav er meget mere ydmygt og revolutionerende. Jeg vil elskes af mig selv, føle mig tryg og accepteret i mig selv og stole på mit værd. Jeg vil være forbundet til kærligheden uanset at verden ramler sammen ramler sammen over hovedet på mig. Vil du være med til revolutionen?

Her er kærlighedsrebellernes krav:

Vi forlanger at sex og kærlighed skal være mere end ren overlevelse.

Vi har ret til at sige ja og nej til hvad som helst vi har lyst til, og er helt trygge ved at skifte mening undervejs.

Vores seksuelle lyster, fantasier og preferencer er rene som nyfalden sne.

Vi aflutter uden forbehold forhold og relationer med mennesker hvor vi ikke føler os set, anderkendt og respekteret.

Vi ved i vores hjerter at vi er nok. At vores ord, tanker, kærtegn og krop er nok til at blive elsket - nøjagtig som vi er.

Vi vil kunne sætte grænser uden at være bange for at bryde dem eller ikke få det vi længes efter.

Vi forlanger dybde, mening og intimitet hvad enten vi er ude på one-night-stands eller min livslange soulmate.

Vi vil selv finde vejen til det gode (sex)liv, der giver mening for os. Vi finder os ikke i nogen former for skyld og skam.

Vi vil have lov til at være både monogame, polyamorøse på engang! … og vi behøver ikke engang forklare hvordan :-)

Vi har lov til at være enigmaer og har nok at gøre med at forstå os selv – vi behøver ikke forklare os for andre! 

Vi er rebeller i kærlighed.

Vi elsker os selv. Vi tilgiver os selv. Vi respekterer os selv. Vi accepterer os selv. Vi ankerkender os selv.

Vores våben er kærlighed, medfølelse, forståelse og tilgivelse.

Vi tænker med det mellem ørerne, elsker med det mellem benene, og forbinder os med hinanden og verden igennem hjertet.

Vi går lysets vej på vejen til frihed.

 

Join the revolov'olution!

I påsken 2018, 29 marts til 1 april, er der kaldt til samling på Samsø – og du er inviteret.

På dette 3 dages retreat får du ikke en præfabrikeret opskrift på det gode sexliv eller genvejen til orgasme, du får noget der er langt vigtigere.

Du får værktøjskassen til at elske dig selv ubetinget!. Dette kursus er for kærlighedsrebeller der forlanger utæmmet, forførende og sanselig elskov med livet hver dag, hver time og hvert sekund. Frihed!

At elske sig selv er den mest enkle og effektive løsning på ethvert problem. Men der er ikke ret mange der gør det, for vi har glemt hvordan…

Det er første gang jeg afholder dette kursus og jeg glæder mig helt vildt. Derfor tilbyder jeg denne workshop til halv pris. Men skynd dig at booke, jeg garanterer ikke for hvor længe tilbuddet varer...

Tilmeld dig her:

Retreat i påsken på Samsø

Start: 29. mar 2018, 21:00
Slut: 1. apr 2018, 15:00

 

Problemet og løsningen (spænd sikkerhedsbæltet - det bliver måske en anelse langhåret)

Der er kun en der kender vejen til det gode sex og kærlighedsliv og det er hverken dine forældre, den tantriske guro eller præsten. Kun du kan finde vejen, til dit gode liv.

Men omvendt er der desværre også kun én der står i vejen for det gode liv – og det er også dig…! Øv, og hvorfor?

Det er alle de ubevidste idéer, du har om livet, som sætter begrænsningen for dit liv i glæde og begejstring. Din skyggeside og alle de ubevidste og irrationelle idéer, som du har overtaget fra dine forældre, lærere og samfundet manifesterer sig hver dag, i det du oplever som den del af virkeligheden du godt kunne undvære.

Ligningen ser sådan her ud: dine Idéer (fører til) dine tanker (som fører til) dine følelser (som fører til) dine handlinger (som fører til) din oplevede virkelighed. 

Din virkelighed er således hverken værre eller bedre end de idéer du har om den, så hvorfor ikke bare lave dem om til nogle super ideer? Problemet er at vi ikke har adgang til de idéer der former os! De befinder sig i underbevidstheden og du ser kun skyggen af dem – resultatet. Når følelserne endnu engang sidder uden på tøjet, og og du bare ikke kan forstå hvordan det kunne ske igen når du nu ved så meget bedre, der mærker du resultatet af overbevisningerne, der lever i skyggen.

Uden adgang til de idéer som former dit liv, så sejler du rundt som i en båd uden et ror. Resultatet er at opleve at være fanget i en form for afhængighedsforhold til andre mennesker for at få opfyldt behovet for tryghed, accept og kærlighed. 

Den revolutionerende løsning er at finde en kilde til kærlighed, tryghed og accept som ikke kræver at du gør krøller på dig selv, for at tilfredsstille alle de andre. Når den kærlighed er på plads er det muligt at dykke ned i underbevidstheden og installere nogle bedre idéer. 

Den mere forenklede forklaring

OK, hvis den ovenstående forklaring blev lidt for abstrakt, så prøv at forhold dig til den her i stedet. Det er alt du behøver vide lige nu.

Hvis du aldrig mere vil føle dig som en ludobrik, der er blevet slået hjem – ensom, ulykkelig og sammenkrøllet på sofaen, så er der kun en løsning. Det er en revolutionerende løsning, den er sprængfarlig og vender om på alle konventioner. Løsningen hedder at elske dig selv, acceptere sig selv, godkende sig selv – ubetinget. Og gøre det igen, igen og igen. Dybere, dybere og dybere.

Det lyder enkelt og det også. Det er let at forstå. Lidt sværere at få ned i kroppen. Og det er først helt på plads når du lever og ånder det.

På dette kursus får du opskriften på hvordan det lader sig gøre! Og du kan begynde på den bevidste kærlighedsvej fra første dag du kommer hjem. Ja, faktisk vil du ikke kunne lade være… Det er legende let, selv om det måske lyder lidt kompliceret.

Hvem henvender retreatet sig til?

Dette retreat er ikke et kursus i østjysk mystik, så hvis du kommer for at få noget endnu mere avanceret at tro på, eller blot for at få en midlertidig lindring og en på opleveren, så er det nok ikke noget for dig.

Retreatet er for dig der er villig til at se dybt dybt ind i dig selv, og elske det du finder, fordi det er vejen til frihed. Det er en invitation til at finde vejen hjem. Den vej ingen endnu har turdet gå. Din vej!

Det er for dig der ikke kan nøjes med at føle dig frem, men også gerne vil forstå hvordan tingene hænger sammen med indersiden af hovedet – så du kan huske det og tage det frem, også når retreatet er kommet på afstand.

Hvad enten du er ny eller gammel under kærlighedens paroler, så vil du få mere kærlighed og medfølelse med hjem end du nogensinde har oplevet før. 

Sådan foregår kurset

På kurset kommer du til at lære nogle helt konkrete metoder og principper som du kommer til at udbygge og bruge resten af livet, på din vej mod mere selvværd, kærlighed og frihed. Vi lærer hver for sig, parvis og i grupper. Du kommer til at lære gennem guidede processer, selvreflektion, skriveøvelser, delinger, berøring, dans og bevægelse.

Du kommer til at lære at bruge alle dine følelser (også de svære og udfordrende) som en vej ind til at hele dit indre barn og dine skyggesider. På dette kursus bliver du ikke efterladt alene i din usikkerhed!

Påklædning

Kurset foregår i let og behageligt tøj som du kan bevæge dig i.

Kost og logi

Kost og logi er inklusiv i deltagerprisen. Der bliver serveret lækker, sunde og enkle vegetarisk måltider. Du forventes at deltage i at stille på bordet og rydde op efter maden.

Indkvartering foregår på værelser med plads til 2-4 personer.

Spørgsmål og svar

Skriv eller ring og få svar på alle dine spørgsmål nu.

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2018 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse

×
Lad os snakkes ved…
  • Bliv opdateret om kurser, begivenheder og retreats
  • Tips og tricks om tantra
  • Du kan altid framelde dig igen