Skip to main content

Er din seksualitet en privat sag?

Er din seksualitet hemmelig?
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En af de ideer jeg ofte hører folk kæmpe med er idéen om at deres seksualitet er et privat anliggende.

Umiddelbart lyder det jo fornuftigt nok, men desværre dækker ordet privat alt for ofte over, forestillingen om at deres seksualitet er et hemmeligt anliggende. Det er en meget begrænsende ide og det er problem når man gerne vil noget mere med sin seksualitet...

I denne artikel vil jeg foreslå hvordan seksualiteten kan være en privat sag, men uden at være hemmelig.

Er din seksualitet hemmelig?

Er det en hemmelighed at du er et sanseligt og erotisk menneske? Og i givet fald - hvem er det hemmeligt for? Dine børn? Eller naboerne? Eller de andre deltagere på tantrakurset? Nej vel.

Vi er 7 milliarder mennesker på denne jord og vi er alle et produkt af sex. Når vi bliver begravet burde præsten sige "af sex er du kommet, til sex skal du blive og af sex skal du igen opstå" :-)

Sandheden er at idéen om at ens seksualitet er privat (i betydningen hemmelig), er irrationel og begrænsende idé som er baseret på frygt. Lad os sammen smide den ud.

Det er ok at være privat, men det skal være baseret på et kærligt fundament som åbner og giver dig handlefrihed.

Betragt din seksualitet som hellig

Her er nogle ord som kan hjælpe dig, hvis du er en af dem der oplever idéen om at din seksualitet er privat, og oplever at denne idé afholder dig fra at tilmelde dig et tantrakursus, eller prøve din seksualitet af i nye rammer.

Tænk ikke på din seksualitet som privat, men som hellig eller højtidelig. Tænk på din seksualitet som noget privat i betydningen af, at det er noget du værdsætter og som kræver nænsomhed, opmærksomhed og respekt.

Stil krav til, at når du tager din seksualitet ud af de private hjemlige rammer, så gør du det i en ramme som er respektfuld, kærlig og hvor din seksualitet kan føle sig tryg.

Hvis du overvejer at et tantrakursus kunne være noget for dig, så ring eller skriv til den person der står for det. Mærk efter om du føler at vedkommende stiller en ramme op hvor du vil være tryg ved at tage din seksualitet med ind i.

Et tantrakursus som et rum hvor den private sfære er udvidet, men den er stadig privat. Privat som i betydningen noget vi værner kærligt og respektfuldt om, men ikke privat som i hemmeligt.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries