Skip to main content

Afrodite kom til tantramassage i Århus

Afroditte fra Århus
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En smuk ung kvinde i midten af tyverne kom for nylig ind i Tantravaerkstedet i Århus. I hendes stemme kunne jeg høre en opvækst i Nordjylland, men hendes krop var som en græsk gudindestatue version 2.0. Denne artikel handler om hendes krop og min lyst…

Osho om lyst

Osho blev engang spurgt, om ikke tantra blot var at hengive sig til sine lyster. Osho svarede nej, det var absolut ikke blot at hengive sig til sine lyster. Tantra er at hengive sig helt og aldeles til sine lyster, men med fuld opmærksomhed. Som at smage bevidst på hvert eneste krydderi i retten, fremfor blot at fylde mad i hovedet. 

Jeg er tantriker og jeg er mand

Som ethvert andet menneske har jeg lyster og drifter. Som tantriker lærer jeg ikke at lade mig styre af mine lyster, men iagttage dem og bruge dem som et redskab mod højere bevidsthed. Og så melder spørgsmålet sig unægteligt... virker det også når kvinden på futonen er en inkarnation af en græsk guidindestatue anno 2013?

Tantramassagen begynder

  • Jeg tager mig go' tid – jeg tager mig altid go' tid.
  • Min opmærksomhed er nøjagtig der hvor mine hænder er
    – min opmærksomhed er altid der hvor mine hænder er.
  • Mit sind er i ro – mit sind er altid i ro når jeg arbejder med tantra.
    (Og hvis sindet ikke er i ro så kommer det)

Og mens jeg arbejder med hende arbejder hun i mig. Jeg oplever at skønhedsidealet i hovedet bytter plads med kvinden foran mig. For en tid flytter hun ind og skønhedsidealet flytter ud – ned på madrassen og bliver virkelighed i kød og blod.

Jeg kærtegner hver eneste kvadratcentimeter på hendes krop med min hænder. Mine øjne følger nysgerrigt  kurver og kløfter. Jeg mærker hendes åndedræt og hører hendes små støn. Alle mine sanser er vakt…

Hun arbejdede i mig

Under massagen oplevede jeg min lyst, mit begær, kærligheden og taknemmelighed. Jeg smagte på hvert eneste krydderi, hun havde at byde på. Jeg spiste og spiste, velvidende at jeg ikke ville blive mæt. I tantra er vejen ud: igennem – igennem lysten – igennem sulten. Sanserne giver ikke mæthed – de giver sult.

Idéen eller fantasien om hvordan noget skal være eller ikke være er, hvad der afholder os fra at se tingene, som de er. Fantasi, lyst og begær tvinger os til at leve i skyggeverdenen – vi kan ikke nå, se og mærke den virkelighed, der er lige foran os.

Tantra er at hengive sig helt og finde friheden

Når man hengiver sig fuldstændigt til sine lyster med fuld åndelig bevidsthed, så falder det falske, og det virkelige består.

Jeg har mødt, elsket med min græske gudinde. Da hun åbnede øjnene var hun forvandlet til en dejlig, glad og tilfreds pige fra Nordjylland med lang vej hjem.

Da jeg åbnede øjnene var Afrodite væk, og jeg var fri.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries