Skip to main content

Kvindens lyst…

Tantraballer
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En af de største gaver under en tantramassage er at se og opleve kvindens lyst. En kvindes lyst er indbydende, imødekommende, tiltrækkende… den byder inden for. Med krop og sjæl siger hun: “Ja, jeg er klar til dig”. Det er stort og det er smukt.

“Jeg er klar”

Hun begynder oftest at blive varm og røre på sig, når jeg kommer til ballerne og lårene. Der kommer et lill støn, en lyd af velbehag – en lyd der rummer et: “Ja, tak.” Lyden, stønnet er i takt med mine hænder der i store, blide cirkler ælter hele ballen – helt ned i sprækken – og der høres så det lille støn…

“Kom tættere på…”

Hun ligger på maven, og jeg begynder på at massere lårene. Hun flytter lidt på sig, spreder benene lige så stille, men uden at efterlade tvivl om at det betyder “Kom tættere på…”

“Ja!”

Som afslutning på bagsiden af kroppen laver jeg et “energy lock”. Jeg lægger en hånd mellem hendes ben og trykker på siddekroglerne, hermed bliver yonien også dækket af håndfladen.

Første vejrtrækning, anden vejrtrækning og tredje vejrtrækning og så glider hånden og underarmen uendeligt langsomt opad mellem ballerne. Opad og opad og langsomt fortsætter håndfladen ud i en ottetalsrotation på ballerne og hofte. Hvis hun har rigtig meget lyst og er tryg så følger hendes krop måske med hånden. Hendes hofter bevæger sig æggende, roterende, rundt og rundt, op og ned, frem og tilbage. Langsomt vuggende og blidt. Hun åbner sig og skyder ryg – hendes hovede kaster hun bagover i en dyb vejrtrækning ind. Hendes krop siger med et ord: “JA!”.

“Ja, jeg har lyst. Ja, jeg tør at have lyst. Ja, jeg glæder mig over at have lyst. Ja, jeg vil dele min lyst mig dig”.

Jeg er (næsten) magtesløs

Denne lyst er tilstede under forskellige dele af massagen – det kommer og går. Mange gange oplever jeg, at det jeg ser, kvinden på futonen transformeres. Hun er pludselig alle kvinder. Tid og sted ophører. Jeg ophører og hun ophører – et vi tager form – et nyt fælles jeg. Det er næsten som om vi er en vilje – en kraft.

Manden i mig er næsten magtesløs. Hver eneste mandlige hormon i min krop vil have hende – vil bestige hende – fortæres af hende. Jeg vil tættere og tættere og tættere på. Men det er ikke min opgave i dag. Min opgave er at give lysten lov til at være der. Lad lysten vokse til den giver op… lade hormonerne rase til også de giver op…

Du må gerne have lyst

Under en massage kan dette øjeblik komme og gå mange gange. Nogen gange er det i mig, andre gange i dig. Kunsten er at forblive vidnet. Observere lysten, glæden og begejstringen. Lade den få frit løb og leve sig ud. Give hende pladsen til at have lyst – til at åbne op. Lad hende opleve at det må hun gerne – at det er trygt. At lysten, når den får lov til at være der, når den ikke bliver undertrykt, bare er en dør til noget der er meget større…

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries