Skip to main content

Tantrisk orgasme på empati og sorg

Tantrisk orgasme på empati og sorg
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

– en dag i mit liv som tantramassør

To fremmede mennesker mødes i nogle få timer, sår heles og smerte forløses. Som to planeter, der i årtusinder, har rejst uforstyrret gennem rummet, støder vi blidt sammen for begge to at få justeret retning. Rejsen går videre, alting er som før, og ingenting er som før.

Jeg er tantramassør, og her er en historie fra et møde med en en kvinde i København i foråret 2013.

Jeg gætter hende til at være et sted mellem 25 og 35. Hun udstråler ungdom, kraft og energi. Jeg har set hende på gaden, til fester, på caféer – hun er uopnåelig, en idé, en drøm. Men nu står hun lige der foran mig. Hun er nøgen og siger ja.

Tantric Worship

Jeg tilbeder hende symbolsk som den gudinde, hun er. Jeg ligger på knæ og kysser hendes højre fod. En perle af vand rammer min ryg. Hun græder - giver slip og tager imod min overgivelse. Flere tårer ramme min ryg sammen med bølger af energi.

Massage af kroppen

Jeg er både maleren, skulptøren og betragteren. Hver eneste massagestrøg er forskelligt fra det forrige. Hendes krop er hele tiden ny – hun er i konstant forandring. Hun inviterer med lyde og bevægelser til det næste kærtegn. Hun optager energien fra mine hænder, som var hun et genopladeligt batteri, og hver 5. minut giver det et spjæt i hende, som var hun bliver vækket af en hjertestarter.

Yonimassage

Hun ligger på ryggen og jeg sidder på knæ mellem hendes ben. Min langefinger hviler blidt mellem hendes kønslæber. Hun trækker vejret dybere og laver kraftige knibeøvelse på udåndingerne. Langsomt – vejrtrækning for vejrtrækning – absorberer hun min finger.

Blidt udforsker jeg historierne og punkterne i hendes yoni. Hun trækker vejret tungt og dybt. Der hviler en tung stygge over hvad, der kunne være lyst. Hun græder, der er sorg og smerte. I glimt af lys, sanseindtryk, billeder og følelser viser hun mig hendes historie…

Tantric sit

Vi sidder nøgne, sammensmeltet i en tantrisk omfavnelse. Jeg sidder i lotusstilling, og hun sidder på mit skød.  Køn mod køn, krop mod krop, svedige. Hun holder mig tæt til sig. Vi trækker vejret tantrisk.

En tanke kommer forbi og spørger mig hvor den seksuelle energi er blevet af? Hvorfor er der ingen lyst? I det næste øjeblik bliver jeg gennemstrømmet af en en kraftig orgasme. Energien suser rundt i kroppen som en storm af damp, pulserende, stødvis, flydende. Jeg bliver gennemstrømmet af sorg , men det er ikke min sorg. Jeg græder, men det er ikke mine tårer. Jeg bliver grædt – tilværelsen græder mig. Jeg oplever en empatiorgasme.

For fire timer siden var hun en fremmed, og nu er hun en fremmed igen. Jeg går jeg ned langs søerne og nyder forårsstemningen i København. Jeg fantaserer om at se hende igen, men jeg ved, at hun er hver eneste kvinde jeg møder.

Gaven hun bragte mig var frihed

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries