Skip to main content

Lige til makronerne, evaluering af tantrakursus

Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Kvinde fra København valuerer form og indhold i tantrakurset: kærlighedshjulet.

"Først og fremmest: Fantastisk var det at vi, umiddelbart efter ankomsten (med den sene færge, red.) straks "gik til markronerne", så at sige; af med tøjet, på med saronen, op i det stemningsfuldt belyste og velduftende loftsrum. Kort fællespræsentation- og så igang med vejrtrækningsøvelserne.

Ingen power point-præsentationer med gennemgang af det fulde program, tantraens fænomenologi og historie- eller lignende, for konteksten overflødige ""overspringshandlinger"". Thi det var jo- jvf. programbeskrivelse- netop et kursus udi tantra i PRAKSIS. Dejligt, vi prompte gik igang med at praktisere.

Rammerne- altså selve det dejlige hus i Ørby- var så absolut perfekte. Kunne ikke have ønsket mig det bedre. Velfungerende køkken, smukt badeværelse med varmt vand nok til, at alle ku' gå i bad. Samt ikke mindst et lækkert "kursuslokale". Jeg- der ellers er en notorisk "frossenpind"- frøs absolut ikke under opholdet på nogetsomhelst tidspunkt.

Nød ligeledes, at lækker mad, kaffe, og bugnende frugtskåle stod til fri afbenyttelse, så man nårsomhelst kunne snuppe sig en snack efter behov. Samt mulighed for at ""eksperimentere"" sig lidt frem m.h.t. sovepladserne!
Alt i alt rammer der virkede befordrende for, at en intim og fortrolig stemning hurtigt bredte sig iblandt os. Man kunne ikke have skabt samme stemning, såfremt kurset var blevet afholdt i et stort kursuscenter eller ferieby.

M.h.t "indhold": Beundringsværdigt var det, hvorledes Vilhelm, formåede at skabe en god balance mellem at give kursusdeltagerne plads og rum til "at træde i karakter", altimens han selv "trådte to skridt tilbage". Og tillige, på subtil vis, indtog rollen som "tovholder og indpisker", når der var behov herfor!

Disse egenskaber underbyggede til fulde Vilhelms troværdighed m.h.t. at være en seriøs og dedikeret underviser. Via kortfattede, "helt-nede-på-jorden"-instruktioner, er vi givetvis mange, der har fået "afmystificeret" tantra-begrebet; var glad for, at Vilhelm adskillige gange gentog, at der ikke var nogen speciel "spirituel" måde, vi skulle udføre de givne øvelser på."

- Kvindelig deltager på kærlighedsjulet, 42, single, København.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries