Skip to main content

Kærlighedshjulet – en smuk og udfordrende paroplevelse

Par fortæller om en weekend på tantrakurset: kærlighedshjulet
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Efter en lang arbejdsuge kørte vi fra København for at deltage i Vilhelm og Adelinas workshop – Kærlighedshjulet.

I bilen og på færgen var der god tid til at tale om hvad det mon ville vente os på Samsø. Hvem ville de andre deltagere være? Hvordan ville det være at være tæt sammen med seks fremmede mennesker? Hvad var vores ønsker og forventninger til weekenden? Vi blev ikke rigtigt klogere på nogen af spørgsmålene udover en enighed om at det vigtigste var at være orienterede mod hinanden og respektere den andens nej som fælles.

Mørket havde sænket sig da færgen endelig lagde til i Kolby Kås og vi kunne cykle af færgen. Månen lyste smukt og efter et par kilometer blev vi budt velkomne af en overraskende og blid regn fra en næsten skyfri himmel – det hele havde et skær af mystik, noget foruroligende og dragende spændende. Måske næsten som noget forbudt.

For os var tantrauniverset helt nyt og hverdagens autoritet og selvsikkerhed var helt væk, da vi kort efter indkvarteringen skulle møde de andre kun iført pareo. Huset var imidlertid rigtigt lækkert og Vilhelm venlig og imødekommende, så det gav en vis beroligelse selvom vi var meget spændte.

Herefter fulgte en lang velkomstceremoni for at lære hinanden at kende og introducere weekenden. Vi besluttede at lave weekendens øvelser som par, selvom vi blev opfordret til at lave øvelserne med alle i gruppen. For os føltes det som den helt rigtige beslutning, fordi vi havde brug for at mærke hinanden og komme tættere på hinanden.

De tolv trin var en rejse i nærhed, følsomhed og sammensmeltning – samtidig med at der var fokus på at hvile i sig selv og at mærke sig selv, selv være ansvarlig for sin lyst og for sine følelser. Øvelserne havde meget forskellig virkning; nærvær, lyst, ubehag, dyb hengivelse, tryghed og sårbarhed. Det var et intenst og langt program, både grænseoverskridende og trygt.

Vi rejste derfra med følelsen af at mærke hinanden dybt og inderligt. Vi blev meget inspirerede og ønsker at arbejde videre med tantra herhjemme. Det intense tantra åndedræt og fokus væk fra målet (orgasmen), men ind i nuet, tilstedeværet og berøringerne har ændret vores måde at være sammen på, så sex er blevet til nærvær.

Hilsen et taknemligt par

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries