Skip to main content

På tantrakursus uden min partner

Mand fik løbepas
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En mand blev til sin store overraskelse opfordret af sin kone til at tage på tantrakursus – alene! Læs hans fantastiske beretning her.

Havde længe gået med tanken om at tage på et tantrakursus sammen med min kone. Men når tanken blev luftet for hende var begejstringen til at overse. Skal siges at vi har prøvet et aftenkursus med en guidet tantramassage hvor vi prøvede at massere hinanden. Det var egentlig en fin oplevelse, men hun har bagefter givet udtryk for at hun syntes det var en stor overvindelse at være nøgen sammen med andre.

Hun havde ikke lyst, men…

Så det lød rigtig spændende med et kursus der varede en hel weekend. Så jeg spurgte min kone om vi ikke skulle tage en tur til Samsø og være sammen en hel weekend med tantra. Men hun syntes ikke at hun havde lysten, men sagde så til mig at hun kunne mærke at jeg gerne ville afsted så jeg skulle da bare tage af sted alene!!!! 

Det havde jeg ikke regnet med. Blev faktisk en smule overrasket. Men på den anden side, sagde hun jo at hvis jeg ville, kunne jeg tage af sted alene. Det var jo faktisk en stor tillidserklæring hun gav mig.

Skrev lidt med Vilhelm om det og han syntes da også at jeg skulle melde mig til inden jeg selv fik mig talt ud af det. Så jeg tog mod til mig og tilmeldte mig til en weekend på Samsø.

Før

Det var med sommerfugle i maven at jeg cyklede ombord på færgen til Samsø i flot solskin en fredag eftermiddag.

Spændingen var stor, hvem skulle man møde, hvad skulle vi lave, hvad var ham der Vilhelm egentlig for en filur. Jo tankerne kørte på højtryk. Hvad er det du har gang i.

Ved ankomst blev jeg modtaget af Vilhelm og de andre søde mennesker, som var ankommet og alle var i gang med at lave aftensmad. Det var meget kendetegnene for resten af weekenden at alle hjælper med alt og det hele føles bare så afslappet og familieagtigt.

Under

Vi bliver i løbet af weekenden ført igennem kærlighedshjulets 12 punkter af Vilhelm med fuld respekt for alle deltagere. Der bliver spurgt ind til om man har det okay med de forskellige øvelser og Vilhelm forklarer hvordan og hvorfor de udføres.

Alting foregår stille og roligt og uden at øvelserne bliver til sex. Man lærer en masse omkring berøring og at kunne bede om det man gerne vil have uden absolut at skulle give noget igen. Jeg opdagede at intensiv berøring er mindst lige så godt, som et hurtigt samleje, når man samtidig styrer sit åndedræt og holder focus.

Efter

Jeg ser tilbage på en weekend , hvor jeg var fuldstændig på udebane, uden min kone. Helt uden bekymringer, telefon, arbejde og kun koncentrere sig om det vi skulle på kurset. Det er meget længe siden at jeg har prøvet det.

Jeg var bare glad i hovedet da jeg kom hjem og fik at vide af min kone at sådan havde jeg ikke omfavnet hende i mange år.

Efterfølgende er jeg blevet bedre til berøring og bare ligge og røre ved hinanden uden at have en forventning om ”noget mere”.

Prøv det

Det er svært at forklare præcist hvad der sker på sådan et tantrakursus, det skal opleves! Giv dig selv og/eller din partner mulighed for det. Det kræver ikke nogen forudsætninger ud over at medbringe sig selv og en positiv indstilling.

Kunne godt se mig selv på et sådan kursus igen, måske sammen med min kone, eller alene. Så hvem ved, måske mødes vi engang på Samsø.

– Mand i sin bedste alder fra Jylland.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries