Skip to main content

Kvinde efter tantrakursus: "Gør det!"

Kvinde på tantrakursus: Gør det.
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Seksualitet og lyst var der ikke meget af i Tinas liv. Men hun havde en anden plan og gav sig selv en 39års fødselsdagsgave som skulle forandre alt. Læs hendes historie…

Den ultimative gave til mig selv – at sige JA til livet! 

Efter at have cirklet omkring tantra i årevis, læst en masse litteratur om emnet, surfet på nettet og modtaget en enkelt tantramassage for år tilbage, følte jeg mig endelig klar til at udforske tantraen nærmere i praksis. Jeg besluttede mig derfor til at give mig selv den ultimative gave til min 39 års fødselsdag – en tantraworkshop på Samsø.

Der var lukket og slukket for seksualiteten

Når det skulle tage mig så lang at blive klar til og finde mod til at tage dette skridt, er det fordi jeg i mange år har haft lukket godt og grundigt ned for min seksualitet. Så meget, at jeg til sidst slet ikke følte mig som en kvinde, men nærmest som et slags intet-køn. Eller det vil sige, om natten, i mine drømme, havde jeg ofte vilde seksuelle udskejelser, men det var også alt. Jeg havde været i et ægteskab med en fantastisk mand i 7 år, hvor vores sexliv var nærmest ikke-eksisterende. Han havde ganske enkelt ikke lyst, hvilket resulterede i, at jeg lukkede mere og mere ned for min egen lyst.

Skilsmisse og udvikling

Efter min skilsmisse og efter at have arbejdet mange år med min egen udvikling nåede jeg til en erkendelse af, at jeg er nødt til at tage ansvar for min egen seksuelle udvikling og udfoldelse, min egen længsel efter nærhed, passion, hengivenhed og dybde.

Afsted til Samsø med menstruation og dårlig mave

Trods min parathed og følelsen af at være ustoppelig på denne mission, følte jeg mig spændt og nervøs, da dagen kom, hvor jeg skulle rejse til Samsø. Og alt var forkert! Jeg var blevet syg, havde en frygtelig oppustet mave og skulle i øvrigt snart have min menstruation. Det var bestemt ikke sådan jeg havde forestillet mig det skulle være, når jeg skulle tage de første rigtige skridt ind i tantraens verden. Men ikke 10 vilde heste kunne holde mig tilbage, så afsted kom jeg.

Og gaven kom

Og det VAR virkelig den ultimative gave jeg kunne give mig selv! Jeg havde så mange fantastiske oplevelser og åbninger, og der var ikke den mindste smule at være bange for. Vilhelm formåede at skabe de tryggeste og kærligste rammer, som man kan forestille sig.

Mine oplevelser

Jeg oplevede bl.a., at det var meget nemmere og mere naturligt for mig at være helt nær med andre, end jeg troede. Det er noget, som jeg har haft svært ved tidligere, og som jeg gik og troede stadig var svært for mig.
Jeg oplevede hvor forskelligt det føltes at mødes i nærvær og med åbne hjerter med hver enkelt af deltagerne. Hvert enkelt møde havde en særlig indvirkning på mig, og jeg mærkede min lyst og mine grænser.
Jeg oplevede også den store nydelse, det var at give sig hen til min egen lyst i nærvær og nærhed med et andet menneske. Noget jeg ikke har oplevet i lang tid.

Dette er kun en lille del af alt det, som jeg fik med fra workshoppen. At deltage på en workshop hos Vilhelm er en kæmpe gave at give sig selv, som rækker langt ud over selve workshoppen. Det er som om livet har udvidet sig efter workshoppen, og jeg føler glæde og lyst ud i alle mine celler, på en måde som jeg ikke tidligere har oplevet.

Gør det!

Så hvis du lige nu sidder og overvejer om du skal melde dig til et kursus på tantraværkstedet, er min opfordring herfra – DO IT! Kurset er et JA til dig selv, til glæden, livet og friheden! Du vil ikke fortryde det ☺

Kærlige hilsner fra
Tina

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries