Skip to main content

Tantramassage for par - et kursus med varme og humor

Tantramassage for par på Samsø
Skrevet d. af Dennis og Charlotte

Vi så, at Tantraværkstedet tilbød et kursus i tantramassage for par og blev enige om at melde os til, da vi fornemmede, at denne weekend ville være helt i vores ånd - og dét blev bekræftet på smukkeste vis.

Vi var tre par på kurset, og hele stemningen var så naturlig, dyb og fuld af kærlighed. Alt foregik i et dejligt flow og i et roligt, afslappet tempo med masser af nærvær og autenticitet.

Vilhelm er dyb og virkelig kompetent; hans måde at instruere/undervise på er præcis og vedkommende - en lille smule teori og en masse praksis. Han er super god til at guide - både med teknikker, tempo, vejrtrækning, tryk, distribution af energien osv.

Det var meget givende at lære tantramassage, og det var rigtig dejligt også at få lidt læsestof med hjem, hvor teknikkerne var beskrevet, så vi kunne huske alle de små gode detaljer.

Vi mærkede vores kroppe på en ny måde

Inden vi tog afsted hjemmefra, havde vi sagt med et glimt i øjet, at det skulle blive godt at lære at røre ved hinanden, for dét kunne vi da slet ikke finde ud af . Det kunne vi selvfølgelig godt, men det var fantastisk at mærke sin egen krop på en ny måde - og at mærke sin partners krop på en ny måde.

Alt det - kombineret med dejlig mad, varme og humoristiske mennesker, tilpas mængde tid til rådighed og bedårende lille Samsø - gav os en helt vidunderlig, smuk og hjertevarm oplevelse af den lille boble kaldet Tantraværkstedet.

De varmeste anbefalinger og kærligste tanker
fra Dennis og Charlotte

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries