Skip to main content

Beretning fra en swinger på kursus i tantra

Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Læs beretningen om en swinger der oplevede kærlighed og sex smelte sammen og åbne en helt ny dimension

"Jeg er en stor og mangeårig fan og dyrker af promiskuøs sjov sex med nye og spændende mennesker. Det er en dejlig hobby, synes jeg. Det er også helt fantastisk at elske med en man elsker.

For mig er de to ting som æbler og appelsiner, helt forskellige. Jeg er i et ægteskab hvor begge ting er mulige, både æblerne og appelsinerne, og føler mig meget priviligeret og tilfreds med at det er sådan. Ellers vile jeg da også være et skarn. Med det udgangspunkt kom jeg til dit kursus for at se om tantra kunne give mig en "opgradering" af min hobby, og oplevede på en meget konkret, overbevisende og overvældende måde at det vil tantra kunne, men på en helt anden måde end jeg lige troede, nemlig ved at kombinere æblerne og appelsinerne til een frugt.

Det er for mig en helt revolutionerende og uventet mulighed, specielt da jeg fornemmer at vejen dertil må være ret kort, når jeg kan skimte den kombinerede frugt i løbet af en kort weekend. Og en kort vej er en god vej, da jeg er ret doven og jo egentlig har det rigtig fint i forvejen!

Jeg ved godt at tantra er meget mere end det, men jeg synes sgu det er godt gået af mig at nå til ovenstående på en weekend. Så dit kursus var helt fantastisk og jeg er også selv helt fantastisk.

Nu vil jeg foreløbig øve mit aktive åndedræt og finde partnere at øve det med, så jeg glæder mig til at modtage beskrivelsen af de 12 ritualer. Jeg bliver nok nødt til at finde nogle partnere der er lidt mindre lækre (i klassisk ikke-tantra forstand) end de kvinder der tog dit kursus her i weekenden; de tog altså lidt af opmærksomheden fra tantraen - hver på deres måde. Hold da op. Jeg kunne altså overhovedet ikke lade være med at gå i ren swinger mode da der blev friere leg :-)"

Seriøst Namaste, Peter fra Jylland.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries