|

Min erfaring fra kurset Tantramassage for Professionelle

Ulla Veje er efter et mangeårigt virke som jordemoder for nylig sprunget ud som selvstændig tantramassør med speciale i kvinder og kvinders kropslige og seksuelle udfordringer. Her fortæller hun om forløbet på Tantramassage kursus for professionelle årgang 2015.

Når retningen giver mening

Nogle gange i livet kan vi mærke et træk i en retning, der mærkes rigtig og giver mening. Jeg husker, det var sådan jeg fik det, da jeg så Tantraværkstedet udbyde en uddannelse til tantramassør.

Jeg havde i forvejen arbejdet med tantraen. Gået på kurser, læst flere bøger om emnet, og arbejdet med tantraen sammen med en partner.

Jeg havde erfaret, den dybde der var i det tantriske. Jeg var allerede på vejen, og en uddannelse i tantramassage gik i den retning, jeg gerne ville. At lade det udvikle sig, til en del af mit arbejdsfelt. Til glæde for mig selv og til glæde for andre. Jeg drog til Samsø og indlogerede mig til et 9 dages intensivt forløb.

9 dage i et tantrisk søsterfællesskab

Det blev til et ualmindeligt givende forløb. Vi var på dette forløb kun kvinder, hvilket skabte et slags søsterligt, meget åbent og hjerteligt felt at arbejde i. Vi kom tæt på hinanden.
Vilhelm skabte et unikt læringsfelt. Læringsformen var struktureret og dyb. Tæt guidning og refleksion. Vi gik hele kroppen kronologisk igennem. Øvede os på hinanden.

Den guddommelige berøring

Vi trænede den nærværende berøring. De mange forskellige slags berøring. Hvor fjerlet kan en berøring være? Som en finger der bevæger sig henover sandet, uden at efterlade sig et spor.. At være i sit hjerte og nærvær for den jeg masserer. Som vidne til de følelser der passerer igennem mig, og den jeg masserer.

Vi arbejdede med det forløsende åndedræt; Tantric breathing og erfarede hvor meget den i sig selv forløser. Vi arbejdede med os selv, og med at støtte hinandens processer.
Blev introduceret til yonimassagen, som på det tidspunkt virkede helt naturligt. Vi havde på det tidspunkt kigget og arbejdet på hinandens nøgne kroppe i flere dage, så dette var blot et næste naturligt skridt. Nogle venlige mænd stillede sig til rådighed for lingammassagen. Tak for dem.

Til sidst i forløbet kunne vi give hinanden en fuld tantrisk massage, inkl.breathwork, tantric greeting, worshipping og healing af energifeltet.

Uddannelsesforløbet afsluttedes med at vi alle lavede en fuld 3 timers tantramassage på et venligt menneske udefra, der velvilligt stillede sin krop og energi til rådighed. Det var rigtig godt, at få massagen prøvet af, på en der ikke havde været en del af forløbet. Det var her, vi for alvor erfarede, hvor virkningsfuld og transformerende massagen er.

Et trygt rum og klare anvisninger

Vilhelm er en autentisk og nærværende underviser, der er utrolig god til at holde rummet. Her gives tydelige og klare anvisninger, der gør det trygt at fordybe sig i processen. Også, og måske især, når der er meget følelsesforløsende arbejde, -hvad der er en naturlig følge af dette dybe arbejde.

Jeg oplevede, at uddannelsen gav mig det jeg havde brug for. Jeg havde stor glæde af at kunne starte ud med den grundige manual, jeg fik med fra forløbet. Det var trygt at vide, -at mens jeg stadig var ”ny”, kunne jeg levere en rigtig god tantramassage, på baggrund af den, og den træning jeg havde fået.

Mine klienter...

Jeg har fået tilbagemeldinger, som især handler om at mærke sin egen naturlighed og frihed i kroppen på en helt ny måde. Om smertefrihed i bækkenet, for første gang i meget lang tid, om forøget sensitivitet i kroppen og et mere lystfyldt sexliv. En enkelt fortalte, at den måde hun havde trukket sit vejr på under massagen, -havde skabt en afgørende forandring i hendes måde at have sex på. Det at være blevet bevidst om den dybe vejrtrækning, havde givet en helt anden kontakt til kønnet og til partneren..

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til dig, der i forvejen arbejder med dig selv, og med andre mennesker.
Ulla Eline Veje Jordemoder, Kvindevisdom og Tantra http://www.ullaveje.dk/

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Vi værdsætter din tillid, og vi sender kun en e-mail når vi har noget at fortælle.
Og husk du kan altid let framelde dig igen.

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2018 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse

×
Lad os snakkes ved…
  • Bliv opdateret om kurser, begivenheder og retreats
  • Tips og tricks om tantra
  • Du kan altid framelde dig igen