Skip to main content

Uddannelse i Tantramassage: Jeg bliver aldrig den samme igen

Janne
Skrevet d. af Janne

Få et indblik i kursus tantramassage for professionelle. Her fortæler Janne om sine oplevelser med kurset...

 

Min rejse i tantraens verden førte mig efter nogle år på kurset Tantramassage for Professionelle ved Vilhelm Kruse på Tantraværkstedet. Det blev ni uforglemmelige og lærerige dage, hvor jeg kom dybere i kontakten til mig selv og erfarede nye måder at relatere med andre. Jeg kom for at lære at give en fuld tantramassage i professionelt regi for derefter selv at have muligheden for at tilbyde tantramassage til andre. Jeg fik meget mere med end det.

Jeg har tidligere været på forskellige kurser på Tantraværkstedet, blandt andet Kærlighedshjulet og Tantramassage for par. Jeg elsker den altomfavnende og fordybende stemning, som Vilhelm formår at skabe med sit rolige nærvær. På alle kurserne har jeg mødt nogle fantastisk dejlige og rummelige mennesker. Det kommer ikke bag på mig, men det gør mig så utroligt glad om hjertet hver gang, jeg oplever det og fylder mig med taknemmelighed.

Vi blev undervist i et lille og intimt hold i fredfyldte omgivelser på Samsø. Vilhelm er en unik læremester. Han er god til at sætte en ramme med struktur og frihed på samme tid. Han skaber et rum, hvor du føler tillid og tryghed til øvelserne du går igennem, de processer der sker i dig og til at dele dig med andre i refleksion. Han er nærværende og har en intuitiv fornemmelse af, hvordan hver enkelt har det i gruppen.

Nøgleordene for en tantramassage er nærvær og berøring, hvilket vi arbejdede rigtigt meget med på forskellige måder. At være fuldstændig nærværende fra start til slut kræver god forberedelse og selvsikkerhed i forhold til at guide den anden trygt igennem den rejse, som en tantramassage er. Jeg følte mig efter dette kursus godt klædt på til at tage andre med på denne rejse. Berøring er kærlighedens universelle sprog. Et smukt og meget mere nuanceret sprog end vi ofte kender det fra hverdagen. Med den rette kombination af nærvær og berøring kan hjerter åbnes og kroppe smelte sammen. Det er en forvandlende og eventyrlig oplevelse.

At fordybe sig fuldt og helt i ni dage virkede transformerende for mig. Efter de ni dage havde jeg ikke blot i praksis lært, hvordan jeg skulle udføre en tantramassage, jeg havde også lært en masse om mig selv og min væren i verden. Jeg mødte sider af mig selv, jeg ikke havde mødt tidligere, ligesom jeg havde oplevelser i min krop, jeg aldrig tidligere havde følt. Du bliver aldrig helt den samme igen efter at have fordybet dig i tantramassage i ni dage, på den mest positive måde. Du kommer i kontakt med noget dybt inde, et sårbart men fortryllende sted, som skal beskyttes og passes på, og som man sjældent kommer i kontakt med i en hektisk hverdag uden den store kropslige fordybelse. Kender du først det sted, får du smag for mere.

Janne tilbyder tantramassage mv i Århus. Besøg Jannes hjemmeside her.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries