Skip to main content

Tantrakursus for par på Samsø: På vej ud over kanten… (et par fortæller)

Skrevet d. af Lars og Tine

På vej til Samsø talte vi en del om, hvad vores forventninger og håb til tantrakurset var. Vi var også ret beklemte ved at skulle lave øvelser på gulv sammen med andre - og hvad med det der nøgenhed? Vi følte os som om vi var på vej ud over kanten…

Efter en kort introduktionsrunde, hvor vi alle, mere eller mindre famlende, forsøgte vi at give vores ønsker form og klarhed, fortalte Vilhelm os, hvad vi kunne forvente og sagde så godnat ... med en formaning om ikke at have sex med udløsning og klitorisorgasme ... som om!

Næste morgen kl 8 var der morgenmad og ved nitiden tændte vi lunten. Med gode råd og historier blev vi guidet gennem nogle vildt lange øvelser - startende blidt med vejrtrækning og med at kigge i din partners øjne. Det var jo ikke farligt! Mellem hver øvelse delte vi vores oplevelser med hinanden og hele tiden styrede Vilhelm os mod vores mål. De første øvelser skulle forberede vores store hjerner og overjeg’er til at give slip. Det gik ret godt. Mange grin, røde kinder og klare øjne fortalte os, at vi var godt på vej til at give slip.

Efterhånden blev øvelserne mere og mere kropslige. I det varme rum løb sveden af os, mens vi mere og mere afklædte åndede og stønnede os gennem øvelserne under kyndig vejledning og god tid til at evaluere. På intet tidspunkt i løbet af de mange øvelser var der tvivl om, hvad der skulle til at ske: alle øvelser blev grundigt forklaret, garneret med eksempler fra Vilhelms egne oplevelser - og god tid til at spørge ind. Og på intet tidspunkt var de andres tilstedeværelse en begrænsning - nærmest det modsatte. Det kan synes ekstremt grænseoverskridende at skulle udfolde sig seksuelt med andre mennesker omkring sig, men det kommer faktisk til at gøre alle vores intentioner/hensigter til at virke så normale, for de andre gør det jo også - og med største selvfølgelighed og naturlighed.

Kun afbrudt af frokost og aftensmad fortsatte vi til langt ud på aftenen. Så sagde vi alle godnat. Igen formanede Vilhelm os om at undgå den forkætrede udløsning. Det kunne vi godt finde ud af…

Søndag kunne vi godt fornemme, at finalen var nær! Vi startede med åndedrætsøvelser for at sætte kroppen i gang og stoppe hjernen.

Nærmest ingen har                                                                          (*) dét har vi nu. Ikke mange har brugt 30 minutter på at se din                                                              Meget få har brugt 30 minutter på                                                                              det har vi også nu.                                                                                                                                                                Tal lige om at zoome ind! Dét virker så vildt. Bagefter ser vi alle ret rodede ud. Og tilfredse. Vi taler længe om det, vi har oplevet                                   . Nogle har fået orgasme, andre har været på en flyvetur af lyst og lys. Ét er sikkert: ingen er uberørt.

Dagens sidste øvelse - og det er ikke altid holdet ender dér lod Vilhelm os forstå - var vel den, vi alle havde frygtet allermest:                                            Fem par, nøgne, i ét rum, sammen. Der var ingen løftede øjenbryn. Ingen tøven.

Vi gik bare i gang med at ligge                                             . Vi trak vejret på den rigtige måde og spændte rytmisk vores pc-muskel. Kiggede på hinanden. Hånden på hjertet. En halv time senere så vi om muligt endnu mere rodede ud. Lykkelige, med tårer i øjnene, grin og lykkelige rundede vi tantrasex for par af.

Efter vi er kommet hjem, bruger vi meget lang tid på at have sex. Vi er ikke helt i stand til at undertrykke vores glæde ved udløsningens lyksaligheder, men vi ved, hvor vi skal sætte ind og hvor vi skal hen. Og vi glæder os til det.

De ti - tolv ønsker, vi satte ord på fredag aften og som vi gerne ville have med hjem, blev alle indfriet: et fælles erotisk sprog, flere teknikker til tilfredsstillelse, kunne elske længe, genopdage sin elskede, eje sin lyst, genopdage sin lyst, slippe sit overjeg osv.

Vores varmeste anbefalinger til dette kursus.

Hilsen Lars og Tine.


Lars og Tine deltog i tantrakurset Tantrasex for par I

(1) For at fremtidige deltagere kan få det maximale ud af kurset er det en fordel at programmet ikke er kendt i detaljer og derfor er dele af denne testimonial er overstreget. Hvis du har spørgsmål til kurset eller ønsker at vide alt hvad der skal ske, så kontakt mig - så skal I få alle detajlerne.

 

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries