Skip to main content

Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus

Skrevet d. af Nicolaj og partner

Vi ser os selv som et helt alm par, med børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv...så hvorfor opsøge et trantra sex kursus? Egentlig ret enkelt - det kan vel ikke skade at opsøge lidt inspiration. Vi har været sammen i snart 20 år...og har bestemt lyst til at have et godt sexliv også de næste 20 år (og gerne længere).

Det var dog med noget nervøsitet at vi tog færgen til Samsø og fandt kursushuset...hvad skulle møde os og hvordan ser andre mon ud, som tager på et tantrasex weekend kursus? Det skulle vise sig, at de så fuldstændig ud som os.

Ja der var nøgenhed, ja der var erotiske øvelser, ja der var andre i rummet og ja det var grænseoverskridende… men udelukkende grænseoverskridende på vores egne konstruerede ‘regler og normer’ for der blev lynhurtigt opbygget et utroligt tillidsfuldt rum og det var det mest naturlige i denne verden at tale om sex, blokeringer, orgasmer og alt andet omkring vores sexliv. Derudover var det utrolig rart, at opleve at jeg eksempelvis ikke var den eneste som syntes det kunne være lidt frustrerende ikke at kunne holde så længe som jeg ønskede, de andre mænd havde samme udfordring. Det var ligeledes en dejlig oplevelse at opleve hvordan sex kan være med til at skabe energi hos os selv og sammen.

Nu er vi kommet hjem, og hvor helligt det end risikere at lyde, har vi allerede efter mindre end 1 døgn haft en helt utrolig elskov. Hvis det giver mening at kvantifisere det, så valgte vi selv at stop efter ca. 35 min...der skal jo også være overskud til vores tantriske hjemmeopgave som vi har fået med.

Vi var generte inden kurset, men det var det mest naturlige at gå til frokost med de andre par… (og være fuldt påklædt) og sidde og snakke om alt muligt andet and tantra og orgasmer. For os har det været en af de mest fantastiske gaver vi nogensiden har give os selv og hinanden...og det bør flere par give sig selv.”

Vilhelm skaber en helt utrolig ramme for at løse op for et dømmende, begrænsende og konfliktskabende overjeg. Tænk at ende op med at ligge i et rum med 11 (tilfældige) mennesker og have sex… og ikke bare sex, men uden tvivl den mest fantastiske sexoplevelse vi har haft både hver for sig og sammen, og ikke på nogen måde føle det unaturligt men snarre tvært imod.

Af hjertet tak ❤️

 

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries