Skip to main content

Jeg fandt mine seksuelle ben at stå på med tantra

Find dine seksuelle ben at stå på med tantra
Skrevet d. af Emma

Emma, som kalder sig en gammel rødstrømpe, fortæller i denne historie om hvordan hun kom til tantrakurset med et ønske om at blive et seksuelt, frit og voksent menneske. Det er vel i og for sig et fair ønske, når man snart bliver 62 år … Læs selv om hun kom i mål med ønsket.

Frygt for at blive brugt

Dette er, helt unplugt, noget/meget jeg fik med mig hjem fra weekendkurset 10-12 november.

Tantra har været for skæmmende, grænseoverskridende indtil nu. Min egen seksualitet; tabu- belagt, med min næsten madonna/ludder -viktorianske opdragelse, som har gjort, at jeg i min singel tilværelse, efter at ha været sammen med en mand, er blevet bange og har følt mig skamfuld, forkert og meget andet.

Jeg medbragte også samtidigt min frygt for ” igen at tillader mig selv at blive brugt,” og ikke at kunne mærke mine egne grænser, før det er for sent og jeg efterfølgnde atter føler mig!!! Rigtigt gættet ”forkert, skamfuld og meget andet”.

Og så kom jeg jo også med mit medbragte håb og lyst til at kunne være et seksuelt, frit og voksent menneske. Jeg bliver snart 62 og ville sådan set rigtig gerne kunne være livfuld, nydende og uden at fordømme mig selv.

Minder fra skolegården om ikke at blive valgt

Jeg vejer over 90 kg og frygtede at vise mig, frygtede at blive valgt fra og blive afvist, som jeg oplevede det i skolegården. Jeg sagde min frygt og ønsker højt. Så var det pludselig ikke sværere eller værrer end at vinterbade nøgen og være mænd og kvinder i samme i sauna.

Vilhelm, hans kvindlige co-teatcher og samtlige kursister skabte et acepterende rum. Jeg blev set, hørt og annerkendt: På den fineste måde, startede vi med at trække vejjret og med visualiserings rejse, meditation på at observere mine tanker og fik jeg lært hvordan jeg kunne blive i mig selv, tage ansvar for mine tanker projektioner og virkelig ta mit ansvar for min seksualitet.

Den tantriske vejrtrækning, det tantriske knus bryder grænser i mig og visker det viktorianske i mig ud, uden at jeg føler mig forkert, og nu lærer jeg skrit for skrit at forstå min seksualitet og mærke hvilket stof den er gjort af. Hvilket fantastisk stof den energi er!

Som at lære at danse igen

For en gammel vred flipper/rødstrømpe som mig, der selvfølgelig osse er meget bedre til at gi end at modtage, er det - det totalte modsatte af et mandehader trip og en tillidopbyggelse til den mandlige race og nedsmeltning af flere fordomme. Der er ikke brug for at forsvare mig. Der står smukke, og i sjæln smukke, mænd og rækker hænderne frem og møder mig, ser mig i øjnene, giver mig kontakt og varme.

Det er som pludselig at fatte et svært dansetrin, tage et motorcykel kørekort og bungijumpe, ”bare” at gøre det, mærke og forstå det. ”Bare og bare” Men! Og!

Jeg har været på mange kurser: Yoga, Tigong, Alexander Lovens energetiske øvelser i forbindelse med min afspændings pæd .udd. og efter min psykoterapeutisk uddannelse. Jeg bliver nødt til at udtrykke min dybeste respekt for Vilhelm som kursusleder ud i tantrisk kunst og spiritualitet. Han taber ikke på noget tidspunkt kontrollen og omsorgen for deltagerene i øvelserne. Vi blev ført frem skridt for skridt og kunne mestre, ja rumme det næste step af nærvær, berøring og energi øvningen, jeg kunne give slip og tillade mig at føle den forbudte varme og sitren, lysten.

Jeg fandt mine ben i min seksualitet

Alt hvad jeg havde ønsket og håbet gik i opfyldelse, 5 eller var det 6 dejlige mænd, havde smilende givet mig den gave at ville arbejdet sammen med mig som weekenden skred frem, i mere og mere tætte øvelser, samtidig med at jeg følte mig smuk, kærlig og værdig. Så nydelsesfuld og naturlig så jeg bare ville ønske, at jeg kunne have fortalt mig selv det inden ( og troet på det) at det jeg frygtede kun var mine egne forestillinger, og jeg, min egen værste fjende. Den terapeutiske vinkel var der også som et sikkerhedsnet under mig, med den fineste etiske tilgang, med fornemmelse for vores blokeringer og med brug af den sensuelle sarong og pareo( lændeklæde) oplevede jeg som weekenden skred frem ikke mere at ha brug for beskyttelse, for jeg fandt mine egne ben at stå på i min seksualitet, jeg delte nydelse med et andet menneske i fuld kontakt og opmærksomhed – noget faldt på plads - jeg mister ikke mig selv mere.

WOW. Det er stort NAMASTE. 

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries