Skip to main content

Tantra har givet os mere intimitet i hverdagen

Skrevet d. af Et par I 50'erne

Vi er et par i 50'erne, som er glade for hinanden og har været sammen i næsten 30 år. Vi har fået mere tid til hinanden, og vi havde lyst til at gøre noget mere sammen, opleve og udvikle os sammen.

Tantras fokus på nærvær og berøring lød rigtig spændende.

Det tætteste vi har været på tantra er, at vi har gået til yoga, men ellers var det helt nyt for os, da vi tog til en tratrasex weekend. Vi var da også noget i tvivl om, hvad vi gik ind til, og havde tænkt, at vi jo så måtte gå ud, hvis der kom noget, vi ikke kunne være med til - men det blev slet ikke nødvendig.

Vi mødtes med Vilhelm og 5 andre par på Samsø, og Vilhelm var rigtig god til hurtigt at skabe tryghed og en god stemning i gruppen. I de øvelser vi lavede blev man opslugt af sig selv og sin partner, så i den sammenhæng betød det ikke noget, at man var flere i det samme rum. Til gengæld var det en god gruppe at dele refleksioner med, og Vilhelm hjalp os på vej og udfordrede vores grænser.

Vi kan slet ikke holde os fra hinanden

Når vi nu en uge efter tænker over, hvad vi fik ud af weekenden, så har det skubbet gevaldigt på en positiv udvikling i vores forhold. Vi har fået meget mere åbenhed omkring vores sexliv, og vi har lært nogle øvelser, som gør os meget mere intime og tætte, hvilket smitter af på alt muligt andet i hverdagen.

Vi bruger mere tid på bare at være sammen, røre ved hinanden og tale sammen - uden at det nødvendigvis skal ende i en kulmination. Og så kan vi slet ikke holde os fra hinanden. En stor tak til Vilhelm.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries