Skip to main content

Tantra og sex: blufærdighed ingen hindring

Tantra og sex: blufærdighed ingen hindring
Skrevet d. af Mette

Fredag aften sidder min mand og jeg uden for huset, hvor vi skal opholde os hele weekenden på "Tantrasex for par 1". Vi har ingen anelse om, hvad vi har meldt os til. Vi emmer af nervøsitet og kigger hinanden i øjnene, skal vi flygte eller kæmpe?  Vi vælger at kæmpe og gå ind.

Som ung var vi smask forelskede og i de første mange år dyrkede vi meget sex, men det er blevet mindre med tiden, og vi har lyst til at genfinde lysten og glæden ved sex.

Da vi tilmeldte os kurset, havde vi ingen idé om, hvad vi meldte os til og kendte intet til Tantrasex - undtaget at vi havde prøvet en omgang tantramassage.

Jeg er et ret blufærdigt menneske, både når det kommer til at vise nøgenhed over for andre end min mand, at tale om det og at sætte ord på mine behov. På weekenden blev denne blufærdighed pillet af mig - og jeg lærte at acceptere min krop og elske den, at tale om sex og at kunne sætte ord på mine behov.

Vi fik en masse inspiration og værktøjer til at udforske egen og fælles seksualitet, jeg fik en smagsoplevelse på de store kræfter som kroppen indeholder - og jeg er overbevist om, at vores rejse først lige er startet.

Vilhelm har en fantastisk evne til at skabe tryghed omkring sig og på den måde han leder kurset, at få alle med og sikre at vi føler os godt tilpas. Det hele kommer til at virke naturligt.

Det var en weekend fyldt med sensualitet og nærhed - og det fede er, at det kun er starten. Det er mange år siden, at vi har nydt hinanden så meget og så intenst,  som efter vi er kommet hjem, og jeg er sikker på, at det vil udvikle sig fremover i takt med, at vi lærer vores kroppe bedre at kende og bliver bedre til at mærke den. Vi glæder os til ”Tantrasex for par 2".

Mette

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries