Skip to main content

Tantrasex gav os nye værktøjer i parforholdet

Nye værktøjer til parforholdet med tantrasex
Skrevet d. af Thyboen

Tusind tak for et rigtig dejligt ophold på Samsø, sammen med gode med-kursister.

Vi kom hele vejen hjem, med ekstra vægt i bagagen, i form af fælles værktøj for parskabet 😉 Gode og forståelige værktøjer, som min kæreste og jeg har fået snakket en del om...faktisk timevis 😂 Flere værktøjer var øjenåbnere i forholdet mellem to mennesker.

Køreturen hjem gav god tid til refleksion. Både for mig selv, og min partner. Og vi havde nogle dejlige snakke under turen.

Spænding før kurset

Perioden op til weekenden var fyldt med spænding, glæde, og ind imellem tvivl. Tvivl som hos mig, holdt ved lige indtil vi trådte ind i kursuslokalet. De mange instruktionsvideoer var gennemset flere gange, og gav til tider ro, og så igen tvivl.

Nøgenheden sammen med mennesker man slet ikke kendte, var virkelig en hurdle for mig. Det at jeg ikke vidste hvem der deltog, fik mig i tvivl...sæt der var deltagere som man kendte rigtig godt, ja så ville jeg vende bilen, og køre hjem igen.

Om at være nøgen

Alle betænkelighederne gik dog hurtigt væk, og det at være iklædt pareo, uden noget indenunder, var slet ikke et problem.

Det at være helt nøgen i elskov med sin medbragte partner, viste sig heller ikke at være et problem, men for mig tværtimod en bekræftelse af den åbenhed, som min partner og jeg fik vist overfor hinanden. Det var så dejligt.

Høj af energi

Mandagen efter kurset holdt jeg en feriedag, og jeg sprudlede af energi, og dansede rundt til høj musik...høj musik som normalt kun min kærestes iranske overbo spiller 😂 Jeg har siden kurset oplevet mærkbare forandringer i mit energiniveau.

Der gik dog kun få dage efter hjemkomsten, hvor jeg faldt i det gamle hul, og glemte min autencitet, og hvilke behov jeg havde, som jeg ikke fik givet udtryk for.

På kurset havde vi fået et værktøj at kunne tale sammen ud fra, og få forståelse for det bøvl og kaos som opstod i mit hovede. Så hvor jeg tidligere ville være kørt helt ud af en fejl tangent om afvisning, kunne vi sammen samle op på det.

Sætte ord på mit behov

Det jeg bøvler lidt med, er at kunne give udtryk for mine egne behov, og jeg reflekterer efter kurset over udtrykkene..."jeg vil..."...og "må jeg...", og hvorvidt jeg kan tillade mig at give udtryk for disse behov.

I mit gamle mønster ville jeg blive skuffet, og føle mig afvist. Afvisninger som ville frembringe kaos indeni mig, i form af jalousi. Med de tantriske værktøj i hånden kan jeg mærke, at det er nemmere når jeg direkte giver udtryk for mit behov, og vi får snakket om, hvorvidt mit behov kan opfyldes lige nu, eller forhandles til noget andet, eller til et andet tidspunkt. Det har jeg mærket, har givet mig ro. Nu skal jeg omsætte det til praksis.

Jeg har fundet, at når vi gensidigt og åbent, giver udtryk for vore egne behov, er det også meget nemmere at forstå de klare og direkte signaler. Det bliver så meget nemmere for mig, at opfylde et behov, eller en lyst, når den klare aftale om at stille sig til rådighed, er truffet, og vi er enige om hvorfor, og for hvis skyld vi gør det.

14 dage uden ejakulation 😳

Jeg forsøger at fastholde mit mål om ikke at komme i en periode. Jeg er nu ude i anden uge uden ejakulation, og jeg prøver så vidt muligt at træne dagligt. Hver anden uge er det dog sværere at gennemføre for der bor vi hver for sig

Som solist i living apart prøver jeg at holde morgenritual med vejrtrækningsøvelser. Her tynges jeg af hele den pukkelryggede familie, for min lejlighed er lydt, og alle de imaginære familiemedlemmer står og hvisker mig i øret, at naboerne kan høre mig, og man kan ikke tillade sig at stønne højlydt, så tidligt om morgenen.

Naboen lytter med...

Her skal jeg virkelig flytte en grænse for mig selv, og jeg vakler mellem at give op, og at fortsætte. På trods af det, prøver jeg at holde fast, også selvom jeg kan høre naboen gå rundt i stuen inde ved siden af. Jeg har fastholdt at ville gennemføre, for de oplevelser jeg havde under kurset, med vejrtrækningsøvelserne gav så meget energi til mig, hvilket jeg rigtig gerne vil fortsætte med, så må de imaginære hviske så meget de kan 😉

Tusind tak for et rigtig dejligt Tantrasex for Par I kursus, som har givet mig (/os) et grundplan for at bevæge os ud i det tantriske univers.

Med Venlig Hilsen,

Thyboen

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries