Skip to main content

Uddannelse i tantramssage - en livsrejse på warp speed

Skrevet d. af Anders

Hej, jeg hedder Anders. Jeg har interesseret mig for tantra og tantramassage i et par år. Jeg har deltaget i workshops og events andre stedet og har nydt at lære mere om dette univers. Men denne uge på Samsø satte min rejse med tantra på warp speed.

Jeg mødte op til uddannelsen i tantramassage hos tantraværkstedet, med målet om at lære en mere intensiv massage, men kom på en livsrejse. En opdagelsesrejse i hvem jeg er, eller rettere hvem jeg ønsker at være.

Undervisningen og øvelserne på uddannelsen førte os trin for trin, igennem en professionel spirituel tantrabehandling. Vi lærte tekniker og berøringer, der hvis man følger scriptet har virket mange tusinder af gange. Behandlingen giver gæsten mulighed for at åbne sig til et dybere jeg, og som vært oplever at lære man at være til stede for en anden person, og give dem ubetinget kærlighed. Og sidst men ikke mindst lære man at lade gæsten gå ud i verden med ny fundet energi og kærlighed.

Men vigtigere end behandlingen, får man et helt hold af nye venner som alle kommer med mere empati og næste kærlighed end du kan forestille dig. Venner som er åbne for at lære dig at kende som den du er, helt uden alle dine hverdagsmasker. Venner som du vil lære at kende så intimt, som få andre i dit liv. Jeg har personligt oplevet ubetinget sorg og stress, denne rejse har givet mig værktøjer til at hjælpe mig selv med at starte med at behandle disse.

Jeg kan på det varmeste anbefale at give dig selv den gave, at deltage i denne uddannelse. Om dit mål er at bruge behandlingen professionel, som en del af din praksis. Være en mere opmærksom partner for dine elskede, om det er i eller uden for sengen. Eller at komme tættere på dit sande jeg, finde kærligheden til dig selv, alle omkring dig og hele universet.

Tantriske hilsner fra Anders, 45

Link: tantramassageuddannelsen

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries