Skip to main content

Vigtigt, svært, vidunderligt, grænseudvidende og berørende

Et nytår
Skrevet d. af Maud

Lige før årsskiftet modtog jeg denne e-mail fra en kursist. Jeg har valgt (og fået lov til) at dele den med dig i sin helhed. Hendes historie er et smukt vidnesbyrd om at forandring er mulig, også selvom det føles meget 'farligt' i starten.

Kære Vilhelm,

Forleden blev jeg kontaktet af en som skal deltage på dit nytårsretreat i år. Han gjorde mig opmærksom på at der var en ledig plads til en kvinde😉.

Jeg mærkede suget i maven og lysten til at springe til, samt bevidstheden om at jeg nok havde gjort det, hvis jeg ikke havde mine børn til nytår. wow, tænkte jeg. Er du virkelig nået dertil, hvor du ville turde at gøre det, og så med dette års tema? Ja, det tror jeg - var svaret.

Det er derfor jeg mærker lyst til at skrive og fortælle dig, hvor utrolig taknemlig jeg er, for at universet sørgede for at jeg fik øje på, at der var noget der hed tantraværkstedet på samsø og at jeg mødte dig.

Elsk mig selv

Mit 2022 har været en vild rejse og den startede for alvor i påsken til "elsk dig selv", hvor jeg var så bange😱 og så meget på ukendt grund, at det var et under at jeg blev. Men jeg blev fordi jeg med det samme oplevede en instinktiv tryghed i den måde du styrede workshoppen på.

Både det du formidlede, men i høj grad også måden du gjorde det på, åbnede mig i en sådan grad, at noget forandrede sig i mig efter den workshop. For første gang i mit liv, kunne jeg se at det var muligt at gøre noget andet, tænke noget andet, fordi mine sandheder om mig selv, "bare" var overbevisninger og domme over mig selv.

Alle de workshops jeg har deltaget i hos dig det seneste år, har været så vigtige, svære, vidunderlige, grænseudvidende og berørende. Elsk dig selv og Elsk dig skygge, vil dog stå som de mest fantastiske og forandrende i mit voksne liv.

Hvor vil jeg hen?

Jeg sidder nu i slutningen af 2022 og reflekterer over hvad 2023 mon skal byde på. Hvor vil jeg hen?- hvad skal jeg udforske? - hvad er mine næste skridt? Alene at gøre det, at have lyst til det, ville være utænkeligt for et år siden.

Er det din fortjeneste? - næ, det er min egen. Men i dit selskab, i din ramme, fik jeg et sprog for, og et redskab til, hvordan jeg dealer med de drager i mit liv, som indtil for nyligt har styret mit liv. Jeg mærker en større omsorg for mine aspekter, når de på hver deres måde prøver at passe på mig når jeg gør "farlige ting", som kunne afstedkomme tab af kærlighed. For det er de "farlige ting" jeg ikke mere vil undvære i mit liv - det er der friheden, glæden, nydelsen, elskoven og kærligheden ( til mig selv og andre) ligger.

Jeg vil også derhen, hvor jeg hver dag siger: Wow, får jeg virkelig en mere af dem??!!! - For jeg ser nu at det er muligt.

Så TAK for det og tak for dig❤️. - og ha´ et vidunderligt nytårsretreat 😘

Mange hilsner Maud

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries