Skip to main content

En hjerteåbning med tantra

iphone tantra sms
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Vær vidne til en skøn kvindes transformation.

Fra savn over sorg til glæde – tantra transformerer. Glæd dig sammen med mig over denne kvindes hjerteåbning og transformation. Historien er fortalt i udplug fra sms'er og emails som hun har delt med mig og givet mig lov til at dele med dig. Historien starter på færgen på vej hjem fra Samsø...

20. april kl. 16:28 (på vej hjem med færgen til Sjælland).

"Kære Vilhelm. Tak for nogle fantastiske og lærerige dage. Du har givet mig så meget. Det er svært at sætte ord på. Det mærkelige er at jeg savner dig så jeg har helt ondt i maven. Du er et dejligt menneske der har så meget at gi af, tak for det...."

21. april kl. 18.12

"...Det har været en underlig dag i dag. Jeg har været træt og rigtig sårbar. Tårerne har bare trillet ned af kinderne. Det er en helt ny følelse. Men det er helt ok, den må gerne være der. Har nydt at gå i haven i dag og slppe af og fordøje de sidste par dage..."

22. April kl. 11.12

"... Det har været en lidt træls morgen, har sovet dårligt og været meget vågen. Har tudet hele vejen til arbejdet, men besluttet mig alligevel til at fortsætte til arbejdet. Det er slut med at gemme mig, bare fordi jeg er ked af det.

De fleste af mine kollegaer har rummet fint, at jeg er ked af det, og jeg sidder og tuder, men at jeg faktisk har det rigtig godt. Det lyder måske mærkelig, at jeg er rigtig ked af det men samtidig har det rigtig godt. Sikke en frihed det er ikke, at skulle skjule sig bag en facade men, at jeg kan være mig med alt hvad det indebærer.

Det som har været sværest her til morgen og gjort mig ekstra ked af det, var en bemærkning fra min mand. Han sagde "Det går snart over, op med humøret" Det er lige præcis det, jeg har gjort hele mit voksne liv. Lagt låg på når tingene blev svære, gjorde ondt eller kom for tæt på.

Jeg ved godt at den bemærkning ikke handlede om mig, men at det var hans proces. Han har svært ved at rumme, at jeg er så ked af det."

24. april kl. 6.35

"...vågnet op her til morgen med bobler i maven, lyst til sex. Den har ellers været fuldstændig væk siden jeg kom hjem.

Jeg kan mærke den forventning og pirring der var da du gik rundt om mig. Jeg kan mærke da du massageret mine baller og inderlår, åh det var skønt.

Øvelsen hvor du lå bag mig giver mig også rigtig meget lyst. Det er rigtig dejligt at mærke at energien og lysten er på vej tilbage. Jeg har taget mig selv i flere gange at mærke mine læber."

24. april kl. 9.00

"... Jeg har gået en lang tur. Jeg har duftet til de første roser som er sprunget ud. Nydt naturen. Jeg har hørt høj musik i ørerne. Jeg har mærket energien, lysten og glæden boble rundt i hele kroppen. Jeg har smilet til alt og alle. Jeg mærker magien, jeg mærker tydelig at jeg er i live, hvor er det fedt."

12. maj kl. 7.42

"Jer er kommet igang med at løbe igen, efter jeg har været over ved dig. Jeg var ude at løbe kl. 5 i morges. En fantastisk stille og smuk morgen. Jeg havde rigtig god energi og benene løb bare af sig selv :-)

Jeg har også fået min trampolin op fra kælderen. Der sker bare så mange gode ting, jeg er bare glad :-)

Ikke at jeg syntes, jeg har gået rundt og været utilfreds og i dårligt humør før, det er bare på en helt anden måde, jeg er glad på, svært at forklare.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries