Skip to main content

Et modent par på tantrakursus

Modent par på tantrakursus
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En hilsen fra et modent par der tog på tantrakursus

Tantraværkstedets kurser er åbne og tilgængelige for alle, par, singler unge og ældre. Her fortæller et modent par på henholdsvis 57 og 59 år fortæller om deres oplevelse fra et tantrakursus på samsø.

Nysgerrige på hvad tantramassage mon kunne bidrage til vores samliv med drog vi - min mand og jeg - til Samsø en fredag aften.

Vi mødtes med andre for os ukendte mennesker hos Vilhelm. Spændte på weekendens program var vi vist alle, men snakken gik.

Allerede fredag aften rejste vi ind i det ukendte land, som fyldte os med en ro og et velbehag med afstressende musik fra højttalerne, østerlandske strøg af røgelse i behageligt dæmpet belysning. Vi befandt os hurtigt i en tryg atmosfære i hinandens selskab.

Vi lærte bl.a. vejrtrækning, dyb respekt for hinanden og os selv, fik god indsigt i os selv og vores følelsesliv. Vi fik kendskab til den rolige, beherskede form for massage, der på én gang gav rendyrket nydelse alene med sensualitet og med et svagt anstrøg af erotik.

Efter en helt igennem fuldendt weekend med megen lærdom/visdom i bagagen og etablering af et smukt venskab drog vi hjem med erkendelsen af, at man ikke bliver for gammel til at lære.

NAMASTE. Os to på 57 og 59 år - deltagere i tantrakurset kærlighedhjulet.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries