Skip to main content

Mødet med tantra og den anden kvinde indeni

Mødet med kvinden indeni
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En kvindes beretning fra en tantramassage session

Forleden modtog jeg den skønneste, ærligste og varmeste email fra en klient. Den var skrevet dagen efter en tanramassage session. Hun skrev og alt det, der er så svært at sætte ord på - når man ikke står lige midt i det - og det gjorde hun. Jeg er dybt taknemmelig for, at hun har givet mig lov til at dele hendes historie med dig. Her bragt i sin helhed:

Jeg har lyst til min krop

Jeg er opfyldt af den dejligste følelse i krop og sjæl, og det ér som om at følelsen vokser og fylder mere som dagen går. Jeg mærker min krop og en puls, som insisterende gør opmærksom på sig, og giver mig lyst til den tantriske vejrtrækning, som du introducerede for mig.

Jeg har en enorm lyst til at udforske kroppen endnu mere, at dyrke den både sensuelt men også fysik. At finde ind til roen, stilheden, magien som tantramassagen viste en nøgle til. At møde et menneske igen, sådan som du viste mig, at det er muligt. At være i et smukt kropsligt samspil og i kraft heraf, at møde mig selv. Jeg føler at jeg har oplevet noget værdifuld, som ikke må glide ud mellem fingrene på mig. Må lære noget mere. Jeg føler mere. Jeg længes mere. Jeg vil mere…

Mødet med den tantra

Det var en meget fin introduktion og et smukt møde med Tantraen – også selvom jeg måske var mere overvældet end jeg lige var klar over i nuet – bundfælder oplevelsen sig stille, og i virkeligheden for mig rigtig godt med de par timers kørsel hjem i bilens mørke, i et rum for mig selv og med tid til at mærke, fordøje og reflekterer, inden mødet med den virkelige verden. Og nu en selvvalgt arbejdsdag hjemme i stilhed – og plads til bare at være. Jeg følger mig pludselig meget privilegeret. Og meget taknemmelig.

Vejtrækning og energi maven

Tantra-åndedrættet er en stor åbenbaring. Jeg er fyldt med et ønske om at ville lære mere, blive bedre til at gå ind i den og at kunne bruge det aktivt og beherske åndedrætskunsten, og dét som følger, og sammen med et smukt menneske som dig. Specielt under den første åndedrætsøvelse samlede der sig en stærk energi i maveregionen og også omkring yoni, som jeg aldrig har oplevet før. Det var meget intenst på en måde jeg ikke rigtig kan bekrive. Lidt som at blive kun krop og at være i en form for anden verden, trance, eller ikke at være i stand til at modstå energien, og at lade sig opfylde af den. Det var en stærk oplevelse og overvældende fordi den var så anderledes og ukendt. Men ikke overvældende på nogen dårlig måde – tværtimod. Den er tillokkende og lover mere og noget stort, som jeg ikke helt ved hvad er?

Jeg følte mig nærmest smuk

Jeg var også meget berørt af de dele af massagen hvor du med din krop og dit åndedræt meget tæt på mig, viste mig vejen og guidede mig til at ændre tempo og dybde på vejrtrækningen, og derved ændre oplevelse af intensiteten af min krops reaktion på din berøring. Det var smukt og meget naturligt at følge dig, og pludselig mærke min krop tage over med sig eget liv, tempo og lyst. At give sig hen.

Tak fordi du mødte mig med nænsomhed, nærvær, tid, overskud og blide kærtegn, og gav mig en smuk sensuel, nydelsesfyldt oplevelse. Tak fordi du gav mig oplevelsen af at blive mødt fordomsfrit og betingelsesløst, og uden at skulle leve op til noget bestemt eller yde noget bestemt til gengæld. Tak fordi jeg i mødet med dig følte mig helt ok, ja nærmest smuk, selvom jeg i den grad blev set på, berørt og var mere nøgen og mere sårbar end nogensinde før.

Kærtegnet med forståelse og intuition

Jeg oplevede i kraft af dig, din massage, musikken og den stemning du skabte i rummet, at genfinde og genetablerer en fint og sårbar kontakt til krop og sjæl, som har været væk længe, og som måske aldrig har været særlig stærk eller tydelig – og som jeg desværre ofte har trampet hen over eller overhørt.

Også selve yonimassagen var en intens sanse- og nydelsesfuld oplevelse, på en naturlig, stille og fin måde, og alligevel med en kraft som syntes mærkelig i forhold til inderligheden, eller måske netop derfor? Jeg er måske aldrig før blevet kærtegnet med så meget forståelse og intuition og fornemmelse for mig, og hvor jeg var og hvad jeg kunne tage imod og rumme.

Jeg vil glæde mig til en dag at kunne modtage så smuk en gave, med en krop og sind der kan åbne sig fuldt ud og tanker der kan give helt slip – og med det mod som skal til for også at dele den inderste lyst om hvordan jeg også kunne tænke mig at blive berørt og at røre ved…

Rituel afvaskning og afslutning

Det var et smukt ritual med afvaskningen af hele min krop til sidst. Tak fordi du gjorde det for mig, og for mig var det en dejlig måde at vende tilbage på, og runde intimiteten af på. Det var også dejligt og befriende bagefter at snakke lidt om oplevelsen – og det betød faktisk rigtigt meget for mig, at du fortalte mig lidt om hvordan min krop virkede på- og blev oplevet af dig. Måske fordi jeg alt for længe ikke har været i særlig god kontakt med kroppen og fordi min mand og jeg ikke berører hinanden og ikke har gjort det længe, har jeg faktisk ikke rigtig nogen fornemmelse af den. Ja, den ér der jo, kroppen – men ikke på nogen speciel rar måde og slet ikke på en nænsom og kærlig vis, og heller ikke på en måde hvor jeg værdsætter den eller passe på den – eller give den plads for den sags skyld. Det var derfor noget særligt at nærme mig den, gennem din tantriske massage, men også at kunne tale om at dét - og især at det nu er mig selv, som skal (gen-)lære at elske den (og mig), passe på den (og mig) og nyde den (og mig)… At det er mit ansvar, og at jeg kan finde forskellig hjælp til at finde vej. Derfor også Tak for dine ord.

Et prik af trished

Til sidst vil jeg dele med dig, at jeg også føler et lille prik af tristhed – og tænker lige nu at den måske netop kommer af bevidstheden om at livet byder på meget smukt, men kun hvis jeg tør at vælge til og går andre eller nye veje end de jeg har valgt indtil nu. At tage nogle til- og fravalg. En lille uro og et åndedrag som reaktion, som varsel noget jeg endnu ikke ved hvad er. Forandring, og bevidsthed om at livet aldrig bliver helt det samme (eller ikke Må blive den samme følelses af intethed-tomhedsfornemmelse igen, og at livet-er-for-kort-til-at-vente-til-en-anden-dag-agtigt).

Så derfor prøver jeg på lige nu, at love mig selv at det ikke kommer til at ske. Jeg har i mødet med dig startet min bevægelse hen mod noget nyt. Og jeg vil holde fast og være modig og finde hen mod et mere helt menneske, som kan være tilsted og rumme det gode og det mindre gode.

Tak for inspirationen og Tak fordi du gav mig muligheden for at opleve et glimt af en anden kvinde indeni mig. Jeg er dig evig taknemmelig og vil bærer følesen med mig i hjertet. Du er et smukt menneske. Af hjertet tak

Jeg håber vores veje vil krydses igen.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries