Skip to main content

Kvinde om tantra: Nu elsker jeg min krop!

kvinden i spejlet
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Kvinde på 32 år fortæller om sine erfaringer med tantraterapi og massage hos Vilhelm Kruse

"Jeg har siden jeg var ung teenagepige altid været utilfreds med min krop og bange for at vise den frem. Har lukket af overfor den og ofte haft en fornemmelse af, at den ikke eksisterer på en måde, at den bare 'er' der, mens mit hoved styrer det hele.

Nedenunder det har jeg følt et dybt ubehag ved mig selv, hver gang jeg så mig i spejlet. Jeg har en frygt for at mærke mænds vurdering af min krop og at mærke og vise min lyst. Det har været svært foreneligt med kæresteforhold og særligt seksualitet og lyst, og det har præget mit liv i høj grad.

I en alder af 32 år nåede jeg et punkt, hvor jeg turde tage fat om denne frygt for at møde mig selv som et helt – kropsligt – menneske. Dette mod fandt jeg på magisk vis ved at læse om tantra. Jeg følte mig med det samme draget af tantraen og samtidig vildt bange for den. Jeg fandt tantraværkstedet på nettet og lavede i angst og bæven en aftale med Vilhelm.

Jeg turde ikke være nøgen

Jeg startede med at komme nogle gange til tantraterapi i stedet for til tantramassage, fordi jeg var alt for nervøs og selvbevidst til at tage tøjet af og være nøgen foran en mand, jeg ikke kendte eller havde tillid til.

Det var en lærerig oplevelse at arbejde med at opnå denne tillid i et tantrisk rum til en mand, jeg så som "fremmed". Efter få gange hos ham kunne jeg ikke længere kalde ham fremmed, for tilliden og trygheden kom hurtigt.

Det har været en stor tillidsfaktor for mig, at jeg ikke på noget tidspunkt har følt mig presset af Vilhelm. Jeg har arbejdet med at sige til og fra og med at blive bedre til at mærke efter.

Vilhelm har været nænsom og altid respekteret mine grænser, han har givet god og indsigtsfuld vejledning og været deltagende og engageret. Nænsomheden fra hans side har været fuldstændig afgørende for mig i forhold til overhovedet at være i stand til at modtage en tantramassage.

Tantramassage – et intenst og kærligt møde

Selve massagen var en dyb sensuel og seksuel oplevelse, jeg vil unde alle kvinder, der som jeg har svært ved at elske deres krop og mærke deres lyst og seksualitet.

Det møde, jeg og Vilhelm havde under massagen, oplevede jeg som et intenst og kærligt møde mellem mand og kvinde, som alligevel var meget forskellig fra kærlighedsmøder mellem min partner og jeg.

Jeg var den modtagende part hos Vilhelm og han havde – og tog – ansvaret for massagen, hvilket skabte tryghed i mig og gjorde, at jeg kunne hellige mig min krop og min lyst. Bare skønt! Jeg har haft en vidunderlig oplevelse af, at jeg gennem tantrisk vejrtrækning bliver i stand til at slippe den strenge kontrol med flere og flere dele af min krop. Og sikke en befrielse det så var at kunne slippe utrygheden og give mig hen! Og fra mit første besøg hos Vilhelm, hvor jeg gjorde alt jeg kunne for at dække min krop til, lå jeg få sessioner senere – tryg og lystfyldt – helt nøgen under hans hænder. Med en meget dyb vejrtrækning.

Jeg begynder at elske min krop

Efter mødet med Vilhelm er jeg kommet nærmere en måde at arbejde med denne kropsfrygt og frygt for min egen lyst og kan begynde at arbejde med, hvad der ligger til grund for denne frygt. Jeg kan nu begynde at få færten af alt det gode, der er i vente for mig, ved at begynde at elske min krop såvel som hele mig."

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries