Skip to main content

Nysgerrig pædagog fra Aarhus til tantra-massage

Tantra giver sommerfugle i maven
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

"Du gør bare det mange kvinder drømmer om..."

Sådan skrev en veninde til mig dagen efter, jeg havde prøvet tantramassage for første gang. Det var rigtig rart at få den kommentar, for jeg havde ikke fortalt nogen, at jeg havde bestilt en massage hos Vilhelm.

Og hvorfor mon egentlig ikke? For generelt er jeg en meget åben og fortællende person, der gerne beretter om min gøren og laden; og især når det var sådan en spændende, ny oplevelse, jeg havde i vente.

Fordomme og tabu må være nogle af grundene. Seksualitet er i vores samfund så højt profileret og allestedsværende i diverse medier, men samtidig noget vi har mange fordomme og forudindtagede meninger om.

Flere år uden sex…

Jeg har i flere år ikke haft et sexliv, og det er noget, jeg har savnet rigtig meget, for lysten og drifterne har jo været der. Jeg har til dels kunnet tilfredsstille mig selv - men det bliver jo aldrig det samme - og engangsknald med en fyr fra byen har jeg aldrig haft lyst til.

Derfor havde det igennem længere tid rumsteret i mit hoved, at jeg havde lyst til at prøve tantramasssage. Og ikke kun pga. det seksuelle - men også for at give min krop en gave ved at blive værdsat nøjagtig for det, den er: Nemlig helt perfekt (til trods for mine tanker indimellem fortæller mig noget andet!)

Det lignede en kontorbygning…

Da jeg ankom til Vilhelms lokaler i Århus, blev jeg meget positivt overrasket - for udefra lignede bygningen mest en kontor eller lagerbygning - men rummet var indrettet meget stemningsfuldt. Vilhelm selv var stille og rolig, rigtig god at snakke med og så helt almindelig ud :-) Det føltes hurtigt trygt og rart - om end det hele selvfølgelig også var meget spændende.

Sommerfuglene flaksede da også gevaldigt rundt i maven ved tanken om, at jeg senere nøgen ville modtage en massage af hele kroppen af en mand, jeg lige havde mødt.

Jeg blev tilbedt som en gudinde…

Selve massagen blev en stor oplevelse, hvor hele min krop blev mødt med masser af kærlig berøring- og hvor jeg samtidig hele tiden mentalt var fuldt til stede og nærværende. Følelsen af at blive tilbedt næsten som en gudinde var meget helende og fantastisk for krop og sjæl.

Da jeg kom hjem, var jeg glad, tilfreds og mættet med indtryk fra en stor oplevelse, som jeg helt sikkert vil gentage på et tidspunkt.

Hilsen, pædagogen fra Aarhus :-)

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries