Skip to main content

Fra SM til tantra – et smeltende hjerte

Tantra og rå sex
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Lotte fra Fyn var til rå sex og SM

Men hun fandt sig selv og hendes hjerte med tantra. Læs hendes oplevelse med tantra og om hvordan hun oplevede sin hjerteåbning.

Til tantramassage med baggage

Min drøm er at finde mig selv igen, mærke mig selv, være glad og let om hjertet. Jeg vil kunne lukke min mand og børn ind i mit hjerte igen... elske mig selv og mine kære. Lære at se og huske tilbage, uden at lukke ned. Nu tror jeg måske det er muligt...

Oplevelsen med Vilhelm var en total øjenåbner som jeg sent vil glemme, og som har hjulpet mig i gang med at se tilbage og åbne døren til rigtigt meget af min hukommelse. Jeg har prøvet tantramassage en gang før, men hos Vilhelm var helt anderledes – jeg vidste slet ikke at det kunne gå hen og røre mig så dybt.

Jeg har en del med mig i bagagen af dårlige oplevelser, lige fra barnsben og opefter. Hver gang ting har gjort for ondt, har jeg lagt låg på og gemt det væk, med de grimme ting er jo desværre også mange gode minde helt forsvundet og væk.

Jeg var gået i stå med SM

Jeg har udforsket sexområdet en del, også på måder jeg bestemt ikke er stolt af. Gerne i den lidt rå genre – leg med SM og andre former for sex, hvor jeg er frataget kontrollen... Altid i et håb om at kunne slippe kontrollen og være MIG SELV og bare nyde.. og måske være heldig at kunne føle en forløsning og frihed, men jeg var endnu engang gået i stå.

Tantramassagen var en rejse i tid

Tantra og sex er ord som på en eller anden måde hænger sammen, men er Tantra kun sex? Det ved jeg nu, at det ikke er...

Selve Tantra massagen var en meget blandet fornøjelse for mig... jeg kom på en lang rejse ind i min fortid og jeg "så" og huskede pludseligt rigtigt mange ting og oplevelser... Det var ikke dét jeg havde regnet med og det var ikke lutter gode minder… der kom mange tårer…

Vilhelm var en rigtig god rejsefører hele vejen igennem, og jeg gik derfra med en god fornemmelse. Ikke en så fuglene-synger-fornemmelse, men noget meget dybere, som er vildt svært at beskrive, det skal prøves.

Natten efter kom minderne

Den første nat sov jeg stort set ikke, mine tanker fløj frem og tilbage i tiden, og tvang mig til at huske, gode som dårlige ting...

Næste morgen var jeg fuld af energi og glad, følsom, og sårbar på en gang, en vild dejlig følelse af optur..

En uge efter kom åbningen

Nu sidder jeg så her lige præcis en uge efter mit første møde med tantra massage af Vilhelm, og jeg kan næsten ikke beskrive mine følelser.

Det har været en totalt mærkelig og dejlig uge, hvor hver dag har budt på nye minder og tanker. Mit sind er utroligt lettet og jeg føler jeg bobler af glæde og overskud og kærlighed til mig selv og min familie og venner.

Min krop har det helt perfekt, ikke træt og ugidelig... overskud til at rydde op i hjørnerne... mit hoved arbejder hele tiden, på fuld tryk, bagud i tiden.

Jeg river mig selv i armen for at sikre jeg ikke drømmer, det er rigtig mange år siden jeg har følt den frihed og kærlighed til mig selv og mine nærmeste. Jeg havde fået lavet mig et hjerte af is, som stille og rolig smelter nu. Og jeg nyder hvert et øjeblik.

Kærlige hilsner fra Lotte på Fyn.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries