Skip to main content

Kvinde fandt omsorg og kærlighed med tantra-massage efter skilsmisse

fra skilsmisse til omsorg
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Du ser forelsket ud

– sådan sagde hendes vendinde da hun så hende nogle timer efter tantramassagen. Hun kom med et stort JA, og jeg kvitterer med et stort TAK :-) Læs hendes rørende beretning før, under, og efter en tantrasession i Tantraværkstedet:

At give sig selv lov

(Illustration: privat foto)

Jeg er en ung kvinde på 35 år, som lige er gået igennem en smertefuld skilsmisse fra mine 2 børns far. Jeg kunne godt have valgt og kravle ned under dynen med tanken om, at det var frygtelig synd, og at verden var et ondt sted at leve. Men trods smerte og mange tårer vælger jeg at se på livet med kærlighed. Jeg vælger livet og tager imod al den kærlighed og støtte, jeg kan få.

Der har været dage, hvor jeg har haft umådelig svært ved at være i min krop, og hvor jeg har ønsket at flygte. Der har været dage, hvor jeg har haft svært ved at tro, at det var mig, det her handlede om, og hvor jeg har måtte knibe mig selv i armen for at sige: det er dig, det er dit liv!

Men midt i det hele har der været den her stemme, der hele tiden har sagt til mig, at jeg skulle forblive stærk, at jeg ikke måtte glemme mig selv, at jeg først og fremmest måtte huske at elske mig selv og at jeg sidst men ikke mindst skulle huske at forkæle mig selv. Jeg har ikke fået omsorg og kærlighed længe, så min krop og mit sind higede.

Jeg er indimellem stødt på ordet tantra, men har ikke givet mig selv lov til at udforske det. Tror heller ikke min mand nærede et ønske, om at nogen anden mand skulle røre ved mig på en intim måde...

Fri som fuglen...

Men nu, hvor jeg står et nyt sted, ser tingene jo lidt anderledes ud; jeg er fri som fuglen, jeg basker med vingerne og ser mig stadig i stand til at flyve. Og så dukkede der pludselig en smuk artikel frem på facebook om en indisk kvinde, der havde fået et nyt sexliv gennem tantramassage – og Vilhelm Kruse. Jeg blev nysgerrig og fandt ham i Risskov – ikke så frygtelig langt fra mig. Skrev til ham, at jeg gerne ville give mig selv den gave, jeg havde læst mig til, tantramassagen er. Lynhurtig fik vi en aftale i stand, og nu sidder jeg og venter, hvilket faktisk er temmelig svært, når jeg har det som et lille barn, der venter på at få gaver juleaften.

Jeg har set et billede af det sted, massagen skal foregå i. Dér skal jeg; nøgen, forventningsfuld og med en krop, der er klar til at tage imod.

Tiden, der stod stille

Inden jeg trådte ind ad døren til Vilhelm havde jeg lovet mig selv at sige JA, og således være åben over for ALT, hvad der måtte komme denne eftermiddag.

Tiden var kommet til at give mig selv den gave, jeg havde besluttet mig for at give mig selv.
Jeg iførte mig en smuk lilla sarong og stående og med lukkede øjne, lod jeg Vilhelm tilbede og ære mig. En smuk gestus tænkte jeg, og så løsnede han knuden på min sarong og lod den falde ned om mine ben.

Vejrtrækningen var noget af det sværeste, men da jeg først havde styr på den, fyldte den mig med ro og gav mig en samhørighed med Vilhelm, hvis dybe vejrtrækning også kunne høres i rummet med den stille musik og de blafrende lys.

Når hans hænder indimellem kort berørte min yoni, gispede jeg sagte,og mærkede en velkendt lyst komme brusende

Jeg mærkede ham fordele den varme olie på min krop, og hengav mig til hans dejlige hænders blide berøring. Jeg mærkede varmen fra hans egen nøgne krop, og følte ganske enkelt, at tiden stod stille. Der var kun os i et smukt og rent tantrisk møde. Når hans hænder indimellem kort berørte min yoni, gispede jeg sagte, og mærkede en velkendt lyst komme brusende.

Jeg var mere end klar, da Vilhelm sad mellem mine ben og yonimassagen begyndte. Jeg må ærligt tilstå, at jeg med længsel havde ventet på denne del af massagen. Jeg havde lige mødt denne Vilhelm, men jeg var fuldstændig tryg ved ham. Våd og smurt ind i olie lod han hans fingre glide ind og ud af mig, og fyldte mig med et ønske, om at dette øjeblik aldrig måtte få en ende.

Men det gjorde det selvfølgelig. (Alt får jo som sagt en ende. Men havde det fortsat, havde det måske også mistet sin magiske kraft).

En ny kvinde i spejlet

Efter at jeg havde trukket i tøjet kiggede Vilhelm på mig, og sagde: "Prøv og kom ud og se dig selv i spejlet og se, hvordan dine øjne stråler"! Sammen gik vi derud og han havde ret: min øjne strålede – jeg strålede.

Senere samme dag, da jeg sad foran en kær veninde, udbrød hun: "Du ser helt forelsket ud", og så skraldgrinede vi. Men hun havde ret; jeg var/er forelsket i livet og ikke mindst i mig selv. Og jeg ved, at jeg ikke kunne have givet mig selv en bedre gave, og jeg deler nu ud af min gave, så alle får lidt af den kærlighed, jeg har fået.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries