Skip to main content

"Den største gave… min krop synger stadig"

Hjerter i brand på Samsø
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Hendes tantriske åbning

"Min krop danser stadig … mine øjne lyser … jeg bobler af glæde … jeg føler kvinden i mig … en guddommelig oplevelse som slet ikke kan forklares…" Sådan slutter denne personlig beretning.

Den er skrevet af en skøn (og modig) kvinde midt i livet, som jeg havde fornøjelsen af at arbejde med for nylig. Herer hendes historie, som den kom ind via email:

Optagten til tantramassage

I mere end 6 år har jeg været nysgerrig mht. Tantra . Jeg har været for og imod, læst bøger om Tantra osv... Midt i al mit tankespind oplevede jeg en længsel efter at mærke på egen krop hvad Tantra er men det har været vigtigt for mig, at finde et menneske som jeg kendte lidt og som jeg havde tillid til og det har taget mere end 2 år før jeg mødte dette menneske.

Fra andre sammenhænge kender jeg Vilhelm og han vækkede tilliden i mig for længe længe siden og lysten til, at det lige netop var ham der skulle være en del af den aller største gave og udfordring jeg ville give mig selv. Det er en udfordring - en af de helt store da jeg bestiller tid - det har faktisk taget mig godt 1 år at finde modet ift, at fortælle Vilhelm at jeg ønskede en Tantramassage. - Så for mig har der været en lange modningstid førend jeg var parat til Tantra

Samsø, maj 2013

Jeg er så spændt !! Hjertet banker og pulsen er en del højere end normalt, jeg er nervøs på den gode måde; små sommerfugle flyver rundt i maven :).

Nervøsitet og afklædning/omklædning

Vilhelm starter med at beder mig om at klæde mig af og iføre mig en sarong og det samme gør han. Derefter fortæller han mig hvad der skal ske. Han spørger hvordan jeg har det, om jeg har spørgsmål eller andet jeg ønsker at dele med ham og stille og rolig falder pulsen og hjertet til ro. Vilhelm har en fin fornemmelse af min nervøsitet, er dejlig rolig og meget nærværende og det vækker min tillid til det der skal ske de næste 3-4 timer. Det er en rar følelse at sidde tæt på ham og se ham ind i øjnene - jeg husker, at jeg tænker - det bliver stort det her og han skal nok passe rigtig godt på mig!

Vejrtrækning og grineflip

Under massagen skal jeg følge en bestemt vejrtrækning og det samme gør Vilhelm. Min første tanke er at det bliver virkeligt hård, at skulle trække mit vejr på denne måde - men det var pragtfuldt da jeg havde lært det og det gav mig faktisk rigtig meget ro og en følelse af samhørighed, at jeg også hele tiden kunne høre Vilhelms vejrtrækning.

På et tidspunk ikke så længe efter jeg er blevet guidet gennem vejrtræknings teknikken får jeg en meget kraftig kildrende følelse i maven og en fornemmelse af at min krop er kæmpe stor - det er en fuldstændig ukendt og meget kraftfuld følelse og jeg får lyst til at le højt og det er da heller ikke muligt at holde latteren tilbage. Det summer - overalt - helt ud i mine fødder, det føles meget behageligt. Vilhelm guider stadig, med sin bløde rolige stemme, min vejrtrækning og siger at det er fint, at lade det komme frem som har lyst til at blive udtrykt - imens han har sine hænder liggende forskellige steder på min krop og det er trygt og godt.

Omsorgsfulde hænder...

Vilhelm starter massagen på bagsiden af min krop...... Åhhhhhh, det er virkelig så vidunderligt at blive rørt og mødt af sikre og meget omsorgsfulde hænder der danser med kærlige bevægelser overalt og der går ikke længe førend jeg mærker min krop åbner sig i hengivelse. Jeg nyder virkelig at tage imod !.

Følelsen er så intens og meget intim, jeg får lyst til elskov og kan fornemme at min yoni er våd og varm - jeg nyder, nyder, nyder ............ og musikken der fylder rummet er fuld af mystik, rytme og forførelse......

Vilhelm lægger sarongen over mig imens jeg stadig ligger på maven og ganske forsigtigt lægger han sig halvt ovenpå mig...det er dejligt, at mærke tyngden fra hans krop og langsomt begynder vores vejrtrækning at forenes. Det er en smuk oplevelse.

Vilhelms krop stryger sig forsigtigt rundt om min imens jeg står op - kun lige nok til, at jeg kan ane hans hud mod min. Det er pirrende og jeg føler mig svimmel - indimellem kan jeg mærke hans lingam mod min hånd. Det er så stærk en følelse der bruser rundt i min krop. Det bobler og summer så intenst, føler at jeg skal vælte - siger det højt - og Vilhelm sikre sig at jeg kan holde balancen. Det er beruselse i alle sanserne, i hver en celle i kroppen og jeg føler en tyngde i min yoni - der er varme overalt og en vidunderlig glæde indeni - jeg er bare så glad for at være, bare være - det er så ubeskrivelig vidunderligt.

Hænder overalt og yonimassagen begynder

Vilhelms hænder stryger mig overalt og mine bryster nyder hans berøring og pludselig føler jeg hvordan pulsen igen stiger. Jeg nyder berøringen - jeg er langt langt væk og på samme tid meget nærværende og alligevel ikke - for det næste jeg fornemmer er, at Vilhelm sidder mellem mine ben og er ved at massere min yoni.

Det er vanskeligt at finde ord for de følelser og stemninger der suser gennem mig ..... jeg ligger lige på grænsen til orgasme mange mange mange gange men følelsen forsætter på sit højeste hele tiden, uden at miste sin intensitet, som det gør ved en alm. orgasme. Min underkrop sitre - konstaterer et kort sekund at mine arme har sit eget liv og kroppen får små kramper - jeg nyder det ENORMT. Tiden og tankerne er fuldstændig fraværende og har været det i mange timer......
Kender til at miste fornemmelse af tid - men kun glimtvis fraværd af tankerne. Bare DEN oplevelse, at tankerne er fuldstændig væk er fantastisk - det er FRED... det er nærvær af ren KÆRLIGHED <3

Nogle dage efter...

Der er nu gået nogle dage siden min Tantramassage. Min krop danser stadig og der har været mange tanker og reflektioner. Mine øjne lyser som jeg ikke har set før.... jeg bobler af glæde... jeg er forelsket i mig selv og livet ..... jeg elsker min krop hvilket er en helt ny følelse..... jeg føler kvinden i mig - det er bare så dejligt. Det er en Guddommelig oplevelse som egentlig ikke lader sig forklare eller beskrives med ord ...... En Tantramassage skal mærkes på egen krop....

Og Vilhelm, du vil altid have en helt unik plads i mit dybt taknemmelige hjerte <3.

Namaste <3

Q, Samsø.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries