Skip to main content

Min mand fik en ny kone

Retreat center i Bangalore, Indien
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

– en indisk kvinde fortæller om tantra

Forhistorie: For nogle år siden var jeg i Indien for at undervise i tantra. I Delhi havde jeg en indisk kvinde inde til en heldags tantrasession. Vi har holdt kontakten og for nylig bad jeg hende om at skrive lidt om hendes oplevelse med mig og med tantra. Til sidst i dokumentet er der en hilsen fra manden... præcis 10 år efter...

Hendes beretning giver et unikt og sjældent indblik i hendes meget personlige oplevelse med tantra.

Det er ikke nødvendigvis en beretning om hvad der faktisk skete, hvilke øvelser vi lavede, eller den rækkefølge det skete i.

Jeg håber du vil nyde historien og læse den i den ånd den er skrevet. Jeg bad hende om at skrive hendes historie med det i tankerne at der måske sad en kvinde derude som kunne bruge hendes oplevelse. Læs det med hjertet og send en kærlig tanke hende for at tage sig tid og mod til at dele hendes historie.

Hvis du har lyst til at dele noget tilbage til hende eller at spørge hende om noget – så skriv en mail, så formidler jeg det videre. Fotoet til denne historie er fra det retreatcenter i Bangalore, som det foregik i.

Min historie...

Jeg er en Indisk kvinde sidst i 40'erne der har været gift i 20 år med den samme mand. På grund af overgangsalderen, alder osv var vores sexliv ikke værd at snakke om. Min libido var lav og jeg havde vaginal tørhed hvorfor sex var smertefuldt. Min mand var frustreret for hans libido var meget stærk.

Til at afhjælpe dette problem havde min mand googlet og fundet ud af at tantra måske kunne hjælpe os. Han undersøgte sagen og besluttede sig for at det var det rette. Han forklarede mig hvad der skete i en tantrasession og viste mig en kort video af tantramassage osv. Jeg var usikker og ville ikke. Jeg havde aldrig set en anden nøgen mand og da slet ikke rørt eller følt en. Og ingen mand - anden end min mand - havde set mig nøgen eller rørt ved mig. Det var en meget svær situation for mig. Men det lykkedes min mand at give mig lyst til at prøve. Han sagde at det var ligesom at være lærer og studerende og at jeg skulle stoppe med det samme hvis det ikke var rart. Efter meget diskussion og overtalelse sagde jeg ja og min mand lavede en aftale med Vilhelm og Maria.

Delhi, Indien, februar 2010

Sessionen startede med en indledende introduktion og snak. Så bad Vilhelm mig om at tage tøjet af og klæde om – og han gjorde det samme. Et øjeblik var jeg helt fortvivlet. Men Vilhelm var forstående og gav mig den tid jeg skulle bruge.

Da jeg stod nøgen foran ham rystede jeg over hele kroppen. Han var omsorgsfuld og forstående og gav mig plads. Jeg var meget tøvende ved at se hans nøgne krop. Vi sad foran hinanden og lavede vejrtrækningsøvelser. Langsomt kom jeg til mig selv igen. Så lavede vi noget mere vejrtrækning osv mens vi lå ned ved siden af hinanden – jeg begyndte at slappe af og have det godt med situationen.

Den næste øvelse var at se. Mens Vilhelm lå ned skulle jeg se på hans nøgne krop fra top til tå – rigtig tæt på. Det var første gang i mit liv jeg havde set en mand nøgen (ud over min ægtemand). Mens han forklarede øvelsen tænkte jeg på at nu skulle jeg snart se hans lingam. Selvfølgelig var jeg nysgerrig. Langsomt startede jeg med at kigge. Han lå ned og trak vejret dybt. Da jeg så på hans lingam var den halvt erigeret. Jeg kiggede på den i lang tid. Jeg var forvirret og jeg blev ved med at se. Næst efter lå jeg nøgen og Vilhelm kiggede på mig. Da han kiggede på min yoni kunne jeg mærke at jeg blev lidt ophidset. Jeg tænkte at han måtte have set mange kvinder - så det her var normalt for ham, men for mig var det første gang. Og selv om han jo var professionel blev jeg mere og mere ophidset - jeg kunne mærke min yoni åbnede sig i glæde og forventning. Måske så han det også.

Så lavede vi bonding. Vi lå i ske og holdte om hinanden og lavede vejrtrækningsøvelser. Jeg holdte om ham bagfra og hele min krop pressede sig mod hans, det var en anderledes følelse. Jeg var ophidset og kunne mærke mine brystvorter blive hårde og min yoni blive våd. Jeg ved ikke om jeg havde en lille orgasme, men det føltes pragtfuldt. Efter et stykke tid var det Vilhelm tur til at holde om mig. Jeg kunne mærke hans halvt erigerede lingam presse imod mig. Mit sind var fuldt af alle slags tanker og følelser. Hans hænder lå halvt hen over mine bryster, jeg trak vejret, men kunne mærke at jeg var ved at miste kontrollen. Jeg må havde haft en orgasme. Min hjerne var helt blank i et stykke tid – jeg var helt væk. Sådan lå vi og holdte om hinanden i et stykke endnu.

Så var det tid til at røre ved hinanden. Mens jeg lå rørte en fjer ved hele min krop. Jeg fik gåsehud, men det var så naturligt med Vilhelm, så jeg havde det dejligt. Da han rørte ved min yoni skælvede jeg en smule. Men han gjorde det så professionelt at jeg slet ikke følte at det var første gang en fremmed mand rørte ved min yoni.

Bagefter var det min tur til at røre ved hans krop. Jeg var spændt og tænkte at nu skulle jeg røre ved hans lingam, det var en mærkelig følelse. Uden at vise mine følelser begyndte jeg at røre ved ham fra ansigtet og ned. Da jeg kom længere ned på kroppen kunne jeg se hans lingam vokse og jeg tænker at han sikkert forsøgte at kontrollere den. Da jeg rørte ved den voksede den sig større. I mit hovede kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at sammenligne den med min mands penis. Denne her var længere og større. Mens jeg holdte den tænkte jeg på hvordan det ville være at føle den i min yoni og i den seksuel forening. Mens jeg tænkte på det berørte jeg ham fra ansigt og ned over kroppen nogle gange. Min yoni var pladdervåd på dette tidspunkt. Jeg er sikker på at Vilhelm opdagede det.

Jeg lå der og min hjerne var forvirret. Jeg havde lige rørt ved en fremmed mand og han havde rørt ved mig. Det var svært ikke at sammenligne med min mands krop. Jeg følte mig spændt og tænkte på hvad der nu skulle ske.

[...]

Der var gået tre timer og det var tid til frokost. Jeg havde slet ikke bemærket tiden. Efter frokost da min mand og jeg var alene (han havde en tantra session med Maria) spurgte ahn hvordan jeg havde det. Vi fortalte hinanden alt hvad vi havde oplevet. Min mand opfordrede mig til at fortsætte og gøre alt hvad jeg havde lyst til. Det var hans råd til mig og hans opmuntring gjorde mig glad.

Da jeg ventede på at Vilhelm skulle komme tilbage tænkte jeg på hvad jeg havde opleet. Jeg var overrasket over at jeg var istand til at gøre ting jeg aldrig havde drømt om med en fremmed mand. Og jeg gjorde det med lyst og glæde. Det var Vilhelms natur der fik det frem i mig. Han var så omsorgsfuld og forstående at jeg aldrig følte mig ilde til mode. Selv da jeg holdt hans lingam og kyssede den gjorde jeg det naturligt. Ja i mit hovede blev jeg ved med at sammenligne min mands og Vilhelms lingam. Jeg kan ikke lade være. Bare at tænke på det gør mig stadig seksuelt opstemt.

Vilhelm kom nu tilbage og sagde at først ville han give min krop en massage og derefter ville jeg få en yoni massage. Da han begyndte at massere mig føltes det fantastisk og jeg faldt næsten i søvn. Det var så let og blidt – det var skønt. Så satte han sig mellem mine ben, spredte dem og begyndte på yonimassagen. I starten kunne jeg ingenting mærke. Men som han gik videre kom min hjerne helt ud af kontrol og jeg vidste ikke mere hvad der skete. Jeg trak bare vejret og nød det. Nu var jeg som i trance. Han masserede min ydre læber og så førte han en finger ind i mig. Mens han masserede mig må jeg havde fået orgasme to eller tre gange, men jeg lagde ikke mærke til hvad jeg følte – det skete bare. Da han efter noget tid var færdig var jeg i en anden verden. Jeg følte en helt masse, det var vildt og jeg vidste ikke hvad der var sket.

[...]

Til at afslutte tantrasessionen sad jeg på Vilhelm s skød, mens han holdt mig og vi lavede noget vejrtrækning. Jeg mærkede hans halvt erigerede lingam imod mit skød. Og sådan endte min tantrasession med Vilhelm.

I to til tre dage efter var jeg som hypnotiseret – i en døs. Selv når min mand spurgte mig så kunne jeg ikke sig noget om oplevelsen. Efter tre dage havde vi sex og det var en anderledes oplevelse for mig. I et stykke tid huskede jeg på hvad jeg have lavet med Vilhelm. Da jeg slikkede min mands lingam kom der glimt af hvad jeg gjordt sammen med Vilhelm. I mit baghovede kunne jeg ikke glemme Vilhelm. Min mand kunne mærke, at jeg tænkte på min tantrasession og huskede mig på at tænke på hvad jeg ville få ud af det, men i et par dage synes jeg bestemt ikke jeg havde fået noget ud af det.

Langsomt begyndte jeg at finde mig selv igen og føle mig tilpas. Jeg kom til mig selv, men det var et nyt selv, jeg var mere seksuelt aktiv når vi havde sex. Vi kunne have meget mere sex, regelmæssigt og i længere tid. Jeg begyndte at få flere og flere orgasmer. Nogle gange den ene orgasme efter den anden.

Selv her tre år efter har min yoni det fantastisk godt – ja, det er forbløffende for os at den aldrig har været tør efter tantra. Vi bliver ved med at have regelmæssig sex og i længere tid af gangen. Otte gange ud af ti går jeg flere orgasmer i træk når vi har sex.

Efter tantrasessionen sagde Vilhelm til min mand at han havde fået en ny brud. Det vil min mand altid huske.

Vi er taknemmelige for tantra og specielt for Vilhelm for at forbedre vores sexliv og vi vil aldrig glemme ham.

R, Delhi, Indien.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries