Skip to main content

Om loven om tiltrækning og seksuelle overgreb i tantra miljøet

Seksuelt overgreb?
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Når man letter på låget af tusindårige undertrykkelse af sex, krop og lyst så er alt hvad der kommer ud ikke nødvendigvis i smuk harmonisk balance. I disse år oplever vi en meget stor vækst i tantriske eksperimenter i Danmark og der har været en stor tilstrømning af personer der tilbyder noget de kalder tantramassage.

Sammen med denne udviking er ordet seksuelt overgreb begyndt at forekomme hyppigere og hyppigere og lad mig slå fast fra starten at ethvert overgreb på et barn, en mand eller en kvinde er et for meget. Seksuelle overgreb er en virkelighed som ikke kan eller skal bortforklares, men for at blive problemet kvit bliver vi nødt til at forstå problemet fremfor at fordømme det.

Overgreb er en meget kompleks problemstilling og denne artikkel er på ingen måde dækkende, men der er en vigtig at se på problemet i en neutral ikke dømmende ånd for at blive klogere. Hvad der i virkeligheden er på spil er loven om tiltrækning og når du forstår det så har du også mulighed for effektivt at beskytte dig mod seksuelle overgreb.

Alle møder mellem mennesker er guided af universelle love, både de møder der beriger os og de møder der gør ondt. I spirits øjne så er der ikke gode og dårlige møder, det er om noget, hvad vi gør efter mødet, der bestemmer dets kvalitet. Hver eneste møde er en unik mulighed for at vågne op.

Jeg skriver dette indlæg som et svar til alle de fordømmende og negative kommentarer som fylder rigtig meget hver gang emnet overgreb bringes på banen. Denne artikkel er ikke til skeptikkerne, men til dig der helt reelt har spørgsmålet om hvordan du best sikrer dig mod overgreb af seksuel karakter på din person, når du vover dig ud i tantraens mangfoldige univers.

Vi er alle fyldt af bevidste og ubevidste overbevisninger, og mere end noget andet så bestemmer disse overbevisninger kvaliteten af vores liv og alt hvad der sker af stort og småt. Hver eneste overbevisning du indeholder tiltrækker begivenheder som beviser ægtheden af overbevisningen. Nøjagtig som en magnet tiltrækker vi det, vi tror på.

Hvis du vil vide hvilke overbevisninger du indeholder, så behøver du ikke tænke over spørgsmålet i timevis, du behøver blot at se på dit liv. Hvad der end er en realitet i dit liv, hvad enten det er dyb kærlighed eller fortvivlende ensomhed, så er det et produktet af dine overbevisninger.

Set i det perspektiv bliver det nødvendigt at indse at end ikke et overgreb finder sted ud af det blå. Et overgreb finder sted mellem to mennesker som indeholder den samme negative overbevisning.

En måde at forstå det på er at forestille sig den negative overbevisning som en virus i ens sind. Den negative overbevisning præger alle ens valg. Fra valget af tantramassør, til valget om ikke at sige fra da massøren blev for seksuel, til beslutningen om ikke at politianmelde ham bagefter. Det er vigtigt at forstå at dette ikke er en anklage, jeg hører ikke til dem der siger at “hun bare kunne have sagt nej”. Der er universelle love på spil som gør at hun ikke kan sige nej, lige som massøren som begår overgrebet ikke har kunnet sige nej til sin egocentrerede udisciplinerede lyst. De to har tiltrukket hinanden... de er begge et produkt af fordømmelsen - samfundets og kirkens fordømmelse af sex, lyst og krop, men deres overbevisninger og frygt tilhører hver sin ende af spektret.

Når og hvis dette overgreb finder sted så er det ulykkeligt, men det er endnu mere ulykkeligt ikke at bruge begivenheden til at kaste lys på den overbevisning, der har forsaget mødet med overgrebsmanden.

Et overgreb er ikke en ønskværdig måde at udvikle sig på åndeligt, men hvis det er sket så er det helt afgørende at bruge overgrebet som en platform til vækst og til at sikre at det ikke sker igen.

Det samme gør sig gældende for ham som bliver beskyldt for overgreb hvad enten det er berettiget eller uberettiget. Hvis og når en mandlig massør bliver beskyldt for overgreb så er det 110% værd at kigge på og undersøge. Der er altid noget om snakken for energien i det sjælelige møde går altid op. Så hvis du som mandlig massør bliver anklaget for overgreb så er selve anklagen en vink med en vognstang om at der er nogle overbevisninger som trænger til at blive skiftet ud i dit ubevidste indre.

Vi har ikke bedt om vores overbevisninger. De er blevet os påført af velmenende forældre, lærere, politikere og ikke mindst facebook brugere. Med hver eneste fordømmelse bliver de stærkere og stærkere og ultimativt så kan de ende i et overgreb, men det behøver de ikke.

Du kan kaste lys over dine negative overbevisninger og udskifte dem med ny kærligere overbevisninger. Allerhelst kan du gøre det før den negative overbevisning manifesterer sig som et overgreb. Dette arbejde foregår ikke på facebook, men facebook er et sted hvor du kan møde den terapeut eller finde de tilbud som kan facilitere din udvikling.

Min pointe er at du som kvinde ikke skal frygte seksuelle overgreb fordi selve frygten er det som tiltrækker overgrebet. Det er ikke en selvfølge at der lurer en mand på hver et gadehjørne og at han venter blot på at forgribe sig på dig. Men det er en selvfølge at risikoen er forhøjet hvis du bærer frygten med dig.

Jeg ved at der straks er dem der vil mistolke det jeg skriver og beskylde mig for at forsvare og retfærdiggøre overgreb, men intet kunne være længere fra sandheden. Mit ærinde er at dele den information som al fordømmelsen glemmer, nemlig den at du kan sige nej, og at du har et valg.

Sig nej til overgrebet ved at tage arbejdet med dit indre alvorligt. Brug terapi, selvudvikling, meditation, kurser, kvindecirkler og hvad der ellers er på bud og få ryddet op i dit indre og i ubevidste overbevisninger. Sig nej til alle de tåbelige overbevisninger fortæller at du er et sagesløst offer og at du er magtesløs overfor mandens aggression.

En af mine kære tantriske læremestre sagde til mig: “Fortæl mig om din frygt og jeg vise dig din fremtid”. Selv siger jeg: “Fortæl mig om din frygt og jeg vil vise dig vejen til frihed.”

Namaste.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries