Skip to main content

Behøver man at være nøgen på tantrakursus?

Den nøgne sandhed
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Nogen glæder sig, mens det for andre er det øjeblik på tanrakursus de frygter mest... øjeblikket hvor pareoen glider af, og du ligger som Gud har skabt dig – nøgen på et workshoprum på Samsø sammen med en flok mennesker du først lige har mødt, og endnu ikke kan huske navnene på...

Vi tror at det er de andres bedømmelse af os vi frygter, men i virkeligheden er det som gør ondt, vores egen ubarmhjertige dom over os selv.

"Tænk nu hvis alle andre andre er ligesom på film, og det kun er mig der er sådan lidt øh... almindelig?"

"Tænk nu hvis jeg er den ældste og alle de andre er unge, spændstige, spiser salat og går i fitness?"

"Tænk nu hvis jeg er den mindste...?"

"Tænk nu hvis jeg er den største...?"

Eller med andre ord: Tænk nu hvis du er anderledes... og det behøver du ikke tænke ret længe over, for du er ikke bare anderledes – du er helt unik og fantastisk. Og en del af målet med mine tantrakurser er, at du skal gøre dig erfaringen at du er überfantastisk lige som du er!

Der har i hele universets historie ikke været en som dig. Du er ikke en fejl – du er et letantændeligt potentiale.

Giv slip på at sammenligne din kropsbygning med andres, og giv slip på ideen om at du mangler noget, eller der er nogen, der har mere end dig. Potentialet er at opleve the big bang - skabelsen af universet, indefra. Finde ud af ved selvoplevelse, at end ikke et hår på dig sidder forkert!

Hvad enten din krop er som en mægtig supertanker eller en lille optimistjolle, så rummer dine nerveender potentialet til jordskælvs-orgasmer og dansende tilfredsstillelse. Hvad enten du er fra 1950 eller 1990, så kan din krop alt det der skal til for at glæde dig selv og for den sags skyld, en andens krop.

Nøgenhed er let på tantraværkstedets kurser

Vi er kun nøgne når det giver mening i forhold til de øvelser vi laver, og når vi går ned til frokost, så tager de fleste et par bukser og en t-hirt på. Vi øver os i at se på os selv og på hinanden med kærlige øjne, og når nærværet og kærligheden er tilstede så er det ikke længere farligt at blive set. Men det ér en ting der skal opleves – det er ikke muligt at tænke sig til det.

Mit budskab er, at hvis du føler dit blufærdig så er du for det første ikke den eneste, men hvad der er endnu vigtigere at høre er, at du ikke behøver at være det. Det der med nøgenhed, er en ikke-ting.

Din nøgne krop er det mest naturlige i verden. Den er i virkeligheden det eneste du har. Blufærdighed til gengæld, er ikke-naturligt og når blufærdighed bliver trukket ind i lyset, som det sker på et kursus i tantra, så forsvinder det som dug for solen, for den findes ikke i virkeligheden. Det var bare en idé.

Du behøver ikke være klar til at være nøgen når du tilmelder dig et kursus, for hvis man kunne alting på forhånd hvad ville der så være at lære? Hvis du er klar til at ville blive klar, så er det nok. Når du først er mødt op, så skal jeg nok hjælpe dig med at blive klar til at pareon glider af og du er helt nøgen...

Glæd dig, det gør jeg – også på dine vegne ;-)

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries