Skip to main content

Tantrasex guide: 10 gode råd til det tantriske blowjob

10 gode råd til det tantriske bj
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

En af de første og vigtigste elementer at lære i tantrasex er at der ikke er noget mål. Når vi taler om oralsex, så betyder det eksempelvis at det ikke er et mål i sig selv at manden har sædafgang. Ja, faktisk er det anbefalelseværdigt at vende det om  - således at målet er at han ikke ejakulerer.

Når man begynder med tantra kan godt blive i tvivl og blive ramt af momentær præstationsangst, for når målet ikke længere er sædafgangen, hvordan ved man så om det man gør er godt?

Denne artikel med 10 gode råd til det tantriske bj er en guide til hvad man gør, når man ikke længere skal præstere. 

1. Du behøver ikke at imponere ham

Han er allerede imponeret, for han kan ikke selv nå! Og når der er en der har lyst til at have kalorius i munden, så har han generelt intet at klage over. Det handler ikke om hvilke triks du kan og om hvor dybt du kan deep-throate, men om at du er der, er på og har lyst.

2. Tildredsstil dig selv

Gå til opgaven med uskyldig og legende energi. Mere end at slikke pik, så tænk opgaven som at på opdagelse med din mund og din tunge.

Glem alt om at tilfredsstille ham. Tilfredsstil dig selv. Lad det være din pik og din opdagelsesrejse.

3. Tag dig go’ tid

Husk - der er intet mål. Det handler ikke om at komme, men om at gå turen sammen. Sæt mindst 20 minutter af. (Så gør han sikkert også det samme for dig)

4. Go slow

Det kan være svært at mærke energien hvis der hele tiden sker noget. Hold pauser hvor der ikke sker noget. Hold om penis, eller lad den hvile helt stille i munden - gerne i flere minutter.

5. Leg med lysten

Hvis du kan mærke at det tænder ham at se (mærke med øjnene), så lad ham endelig gøre det. Giv ham en pude, fjern håret, kig ham i øjnene og vis ham at hans glæde ved at se hans pik blive slikket er 100% ok! Omvendt hvis han hele tiden vil se, så giv ham bind for øjnene og hjælp ham på den måde ind i sig selv.

6. Brug stemmen

Fortæl ham hvad du ser, mærker, føler, fornemmer og tænker. De færreste mænd har prøvet at slikke pik og vil være dybt taknemmelige over at høre hvad du oplever.

7. Lad den bare blive slap

Når sex får lov til at tage tid så sker der også det at den naturlige lyst kommer og går. Tab ikke modet når rejsningen falder – det er helt naturligt. En slap pik er et helt univers af nye muligheder. Prøv dem! Og husk det er ikke din opgave at holde den stiv – og dert er heller ikke hans. Lad den leve sit eget liv.

8. Inviter ham til passivitet

Lige som kvinder har mange mænd svært ved at give slip. Vi tror simpelthen at de lige er nødt til at nusse hende så hun ved at vi kan lide det. Inviter manden til at være passiv. Fortæl ham at han bare skal tage imod, nyde det og mærke indad.

9. Hold øje med lysten

Hold øje med tegnene på at manden er tæt på sædafgang. Tegnene er at den store blodårer bag på penis bliver meget synlig og pungen trækker sig op til kroppen. Hvis du er i tvivl så aftale et kodeord han siger hvis han er tæt på at komme.

10. Elsk hans sæd

Hvad enten han kommer undervejs eller fordi I vælger sædafgang som afslutning, så elsk hver en dråbe af hans sæd - betragt den som hellige dråber. Og hvis det er for stort et skridt så vær undersøgende og interesseret i den. Smag på den, lugt den, mærk den og lad ham vide og mærke, at den er velkommen.

(11.) Men han må gerne have masser af orgasmer

Nej hov, hvad var det? Kan han have orgamse uden at ejakulere? En af de spændende og udfordrende ting for mænd at lære, når de begynder på tantra, er at ejakulationen og orgasmen er to forskellige ting. Hvis du vil lære mere om det, så kan du overveje at tilmelde dig dette tantrakursus.

Og vigtigst af alt! Ingen tænder – for guds skyld ingen tænder!!! ????

 

Vil du videre?

Er du usikker eller blufærdig omkring sex, er gået i stå, oplever smerter, eller bliver ved med at tiltrække den forkerte partner? Måske kan jeg hjælpe dig, måske kan jeg ikke, men hvad siger du til at vi tager en snak om det?

Jeg tilbyder individuelt tilrettelagte forløb som kan tilrettelægges til dit behov. Vi kan mødes 'in person', men jeg arbejder lige så gerne over skype og telefon.

Book en gratis tantrisk konsultation over telefonen og få en plan for hvordan du får det (sex)liv du drømmer om.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries