Skip to main content

Tantra – den (spirituelle) swingerklub

Tænk hvis tantra var en spirituel swingerklub
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Hvad nu hvis tantra-scenen var en et frirum hvor man kunne eskperimentere med krop, sex og Gud... Ville det være så slemt?

Hvis du har lyst til at læse teksten i stedet for at se videon, så er videon skrevet ud i ord herunder:

Tantra - er det andet end en swingerklub? Ville det være så slemt?

Den sætning i forskellige former har jeg hørt rigtig mange gange, og specielt på facebooke har jeg læst den mange gange. “Er det andet end end swingerklub?” - som om at en swingerklub er det laveste vi kan komme.

Så tænker jeg: “Tænk nu hvis tantra var en swingerklub…” Tænk nu hvis tantra var en spirituel, imødekommende, lækker, imødekommende swingerklub. For hvad er det en swingerklub er?

Uden at sku gå i dybden med hva’ en swingerklub er, er en swingerklub så ikke sted hvor de almindelige regler er sat ud af kraft? Reglerne om hvad man må og kan seksuelt… Swingerklubben er det ikke der man tager hen, hvis man gerne vil prøve at være sammen med to eller tre eller blive kigget på, lege nogle frække lege, eller hvad man nu har lyst til.

Swingerklubben er et frirum for seksualiteten, så hvad nu hvis tantra var et frirum for spiritualiteten og seksualiteten? Et frirum hvor man kan lege med kombinationen af sex og spiritualitet. Ville det være så slemt?

Jeg har ikke været på swingerklub ret mange gange. Nogen gange har jeg undervist der, og for et halvtårstid siden havde jeg forvildet mig derind med en søde pige… En af de ting der var så sjovt var at der sad en her masse fyre med pikken i hånden og så sad de og buldrede den lidt så den var halv stiv. (Fordi når vores pikke er halvstive, så ser de lidt større ud, så det kan vi godt li’)

Se der vil jeg nok sige at alle regler var ophævet for dét gør man da ik’! Man sidder da ikke og nuldrer med sin tissemand så den er halvstiv i et “offentligt” rum?! Der foregår mange spændende ting på en swingerklub og ikke et ondt ord om det.

Det der er med swingerklubber det er at der er reglerne jo ophævede. Alle reglerne for hvad man kan, må, skulle og burde med den her krop og sin seksualitet… der er frit slag på alle hylder… indenfor visse rammer (selv på en swingerklub).

Tænk nu hvis tantra var en spirituel swingerklub… det er det ik’, men lad os nu lege med tanken. Ville det være så slemt? Ville det være så slemt at der var et sted i verden med overskriften Tantra, en scene du kunne træde ind på og på den scene der var alle reglerne trådt ud af kraft. Alle reglerne som begrænser dig, alle de regler der siger at du skal opføre dig på en bestemt måde, se ud på en bestemt måde, og som sætter grænser for dit udtryk.

Hvad hvis tantra er den scene hvor der ikke er grænser for dit udtryk? Og hvor du samtidigt er empowered og får værktøjerne til at passe på dig selv, og selv bestemmer reglerne for det samvær du gerne vil indgå i.

Vi har så mange rammer i vores liv. F. eks. har vi noget som hedder en kæreste og lige så snart vi har sagt ordet kæreste, så er der et hav af ting man skal leve op til. Og hvis man går uden for de rammer så bliver det helt vildt kompliceret.

Vi har masser af rammer. Alle ord er en ramme. Far, datter, mor, kæreste, partner. Hvad nu hvis den her tantra-scene var et sted alle de her rammer var sat ud af kraft og hvor vi bare kunne mødes som to jomfruelige individder, og mærke ind og se hvad har vi lyst til. Hvad sker der hvis vi leger det her? Og hvad sker der hvis vi leger noget andet?

Den store forskel fra en swingerklub til en stor spirituel swingerklub, for mig, det er lyset. Det er at vi har lys med ind i det. Jeg synes måske at det der mangler, og nu kan det være jeg lægger mig ud med nogen, men jeg føler at på swingerklubber er der ikke ret meget lys - og der tænker jeg på kærlighededens lys. På bevidsthed omkring hvad det er vi laver.

Tænk nu hvis tantra var den store spirituelle swingerklub, hvor vi kunne bringe bevidstheden med ind i seksualiteten. Hvor vi kan samtale og snakke om hvad vi har lyst til, hvorfor vi har lyst til det, hvor sex kan være langt mere end blot den fysiske akt hvis vi har lyst til det. Det kan være en spirituel rejse, det kan være en seksuel rejse. Det kan være både en spirituel og en seksuel rejse og det er alt sammen ok. Stedet for vi kan lege sammen, og hvor vi kan udvikle os sammen… også seksuelt.

Hvad nu hvis tantra var en spirituel swingerklub… ville det være så slemt? Ville det være så slemt at der var et sted for reglerne om hvad du må og kan og kunne var sat ud af kraft? Et sted hvor du ikke behøver at begrænse dig, lægge låg på dig selv, men hvor du kan være alt det du har lyst til at være, alt det der bobler i dig af lyst og glæde. Fysisk, men også åndeligt og spirituelt. Ville det være så slemt hvis der var et sted hvor du kunne lege med det? Lege med forskellige partnere og prøve det af?

Prøve det af med to hvis du har lyst til det. Prøve det af med 10 hvis du har lyst til det. Eller prøve det af sammen med en og gå virkelig i dybden med det. Et sted hvor alting ikke længere er defineret, men alting er jomfrueligt og hvor du selv bestemmer retningen og hvor du selv bestemmer dine regler.

Hvad nu hvis du fik nøglerne til den her spirituelle swingerklub? Hvad nu hvis du fik kørekortet til at få hvad du gerne vil ha og fravælge det du ikke har lyst til. Hvad nu hvis du får kørekortet til at få nøjagtig de oplevelser som du har lyst til at få, og som bringer dig videre.

Hvad nu hvis det var ok at have lyst til at prøve noget nyt og hvad nu hvis du havde værktøjerne til at sætte det ind i en ramme hvor det ville blive en tryg oplevelse og hvor du ikke skulle gå på kompromis med dig selv. Et sted hvor du kunne give den fuld gas i vished om at de regler der var stillet op det blev ved med at gælde, og selv hvis de skulle blive brudt så var du vis om at du havde værktøjerne til at samle dig selv op og sige til dig selv: “Det er ok. Det skal jeg nok finde ud af og det skal jeg også lære af”.
Tænk nu hvis tantraverdenen var en stor spirituel swingerklub, ville det være så slemt?
Jeg havde en sjov samtale for nylig… jeg havde lejet et værelse i København og så havde jeg en pige på besøg i nogle timer. Jeg snakkede med min udlejer bagefter og så spurgte hun hvem det var der var på besøg? “Det var bare en pige der var på besøg”, svarede jeg så. “Nå… men jeg synes ikke hun var der så lang tid” sagde udlejeren og jeg svarede, “nej, det var bare nogle timer”.

Udlejeren så lidt mærkelig ud i hovedet, så jeg fortalte hende at det bare var en pige jeg havde mødtes for at have sex med. Den roterede lidt i udlejerens hovede og så spurgte hun til sidst: “Ja, men er der virkelig nogle kvinder der gerne vil det?”
Ja! Der er både mænd og kvinder der gerne vil være med til den her store spirituelle swingerklub, og prøve det af. Finde nye grænser for hvad vi kan og hvad vi kan mødes om.
Jeg kan godt lide at snakke om at der ikke er den store forskel på at gå til fodbold og gå til sex. Vi kan mødes og spille bold eller vi kan mødes over en kom kaffe, men vi kunne også mødes over et knald. Vi ku’ mødes over et knald… vi skal ikke.

Vi ku’ mødes over et knald og hvis vi nu gjord det og ringede op og sagde: “Hey har du lyst til at knalde? Det ved jeg da ik, jeg har jo aldrig knaldet med dig før så det skal jeg da lige tænke over, men det kunne da nok være meget spændene. Hvordan har du lyst til at gøre det? Jeg har lyst il sådan og sådan… nå… wow… Hvorfor ik? Hvad kunne der ske? Måske kunne jeg lære noget nyt. Måske kunne vi opleve noget nyt. Måske kunne vi finde ud af noget nyt om seksualiteten, om os selv, om spiritualiteten, om åndeligheden, om alt det jeg er når jeg ikke længere behøver at sætte grænser for mig selv og leve i rigide kasser…

Det er derfor jeg synes det her billede med swingerklubben er godt for i swingerklubben er de gamle regler for vores seksualitet sat ud af spil… Så vil jeg godt være med til at tantra er en stor spirituel swingerklub hvor alle de gamle regler er sat ud af kraft og de nye regler gælder. Den regel der hedder at du er empowered, du bestemmer, du sætter rammen og så mødes vi og finder ud af hvad vi har lyst til sammen. Hvad kunne være spændende at udforske?

Måske skal vi udforske at sidde og meditere sammen - måske er det dét der er spændende. Måske skal vi meditere nøgne. Måske skal vi have sex, men vi skal have sex med tøj på. Der er alle muligheder. Måske skal vi mødes flere og meditere sammen uden tøj på, men ikke have sex. Eller mødes, have sex, men ikke snakke sammen, men bare være i det space, gå fra hinanden og aldrig se hinanden mere igen. Hvem ved?

Hvem ved hvad der kan ske i den her store spirituelle swingerklub? Er det tantra? Er det det tantra er? Er tantra ikke andet end sex og en spirituel swingerklub? Jo tantra er en milliard million andre ting… men det kunne jo være det. Lad os lege det. Ja det kunne det godt være. Det kunne det også være. Og hvis det var, ville det så være så slemt?

Jeg er i hvert fald med, hvad med dig?

Show the form

 

 
 

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries