Skip to main content

Ja, du må også gerne ejakulere i tantrasex

Kom glad!
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

To come or not to come // That is the question // But not for me // Because I am a tantramand // And I gør lige hvad jeg har lyst til.

Hvis du har læst en ting om tantrasex så er det sikkert det at manden ikke komme. 

Jeg kan godt lide OSHO's udlægning af det. Han sagde noget i retningen af at hvis det ikke var meningen at manden måtte komme, så havde Gud nok ikke gjort ham istand til at producere ny sæd fra dag til dag... 

Så ud fra et biologisk synspunkt er der absolut intet i vejen for at komme lige så meget som du overhovedet kan, og tantra er ikke imod biologien. Ja faktisk er tantra kendetegnende ved ikke at være imod noget som helst – tantra er for. 

Men måske har du mere lyst til at lade være

En af de ting tantra er for er at opleve nye nuancer af at være en sjæl, som er plumpet ned på jorden for at opleve verden igennem et menneskes sanseapparat.

Hvis du er mand, så ved du med garanti hvordan det er at ejakulere og måske har du også kendskab til hvordan det føles ufrivilligt ikke at kunne ejakulere, men hvordan med frivilligt at afstå fra at ejakulere?

Ideen om frivilligt at afstå fra at ejakulere står langt nede på de fleste mænds ønskeliste, men ikke desto mindre er vi efterhånden en del som kan berette om at det er helt fantastisk 🤩 Og det gælder både mænd og kvinder. For en mand som ikke ejakulerer kan holde begejstringen i mange flere timer og det er i høj kurs.

Hvad er der fedt ved ikke at ejakulere?

Det fede ved ikke at ejakulere, eller at være kontinent, som det kaldes i tantra er at energien bliver i kroppen. Det som forskellen på hele tiden at aflade et batteri som kun er ladet 10% op og så lade det sidde i laderen til det er helt opladet.

Når du afstår fra at ejakulere (men vedbliver at have sex) vil du, måske for første gang i dit liv, opleve hvad det vil sige at være helt ladet op. Det er en helt vild energimæssig oplevelse!

Når batteriet er helt ladet op (og det bliver det på mellem 20 og 30 dage hvor du har sex hver dag, men afstår fra at ejakulere) så får du adgang til helt nye former for orgasmer og du vil personligt kunne fortælle den næste mand hvad han har i sigte hvis han tør at holde til blå boller i nogle uger...

 

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries