Skip to main content

Min første tantramassage fra en mand

Min første tantramassage fra en mand
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Selv om jeg er ked af at indrømme det, så tror jeg at jeg er noget så kedeligt som en cismand og tilmed heteroseksuel.

Så da jeg første gang blev tilbudt en lingammassage fra en mand var jeg lidt lunken ved ideen. Men jeg gjorde det og i denne artikel kan du læse historien om hvordan det gik.

Tantramassage fra mand til mand – en del af pensum

I den tantratradition jeg er oplært i er det, at kunne arbejde med tantramassage med en af sit eget køn, en naturlig del af pensum – og det er underordnet ens seksuele orientering iøvrigt.

Spørgsmålet jeg blev stillet overfor i sin tid, var ikke om jeg havde lyst til at røre ved en mand. Det var om jeg var villig til at give slip på al den kulturelle konditionering som gjorde at idéen om at kærtegne en mands køn var udfordrende for mig.

Det var jeg. Og var jeg udfordret dér, første gang? Ja!

At have rejsning eller ikke have rejsning

Når jeg tænker tilbage på det var mit største problem at jeg ikke kunne regne ud hvordan jeg skulle forholde mig til det. Min hjerne var totalt på overarbejde.

Skulle jeg være positivt eller negativt stemt overfor idéen om at jeg om lidt måske ville have stiv pind-is i hænderne på en anden mand?

Hvad nu hvis det var fedt? Hvad nu hvis jeg ejakulerede i en anden mands hænder? Ville min seksuele orientering så skulle skrives om? Det var helt uoverskueligt.

Og mens jeg lå der og havde svært ved at fatte situation, som iøvrigt inkluderede to kvinder som dels holdte mit hoved og dels skulle instruere slagets gang, gik massagen igang.

Fyren som skulle massere mig var fra italien og omtrendt på min alder. Han var lige så grøn og beklemt ved situationen som jeg var.

Men vi var ikke dumme. Vi havde begge to regnet ud at dette var prisen vi måtte betale for at få massage af pigerne senere hen på dagen. (Jo, de havde regnet den godt ud på det kursus).

Fyren var amazing!

Jeg lukkede øjnene og overgav mig – hvilket viste sig at være langt lettere end jeg frygtede.

Fyren var AMAZING! Han vidste præcis hvordan man skulle holde den og kærtegne den – det var skønt.

Men der var en bonus som jeg slet ikke havde forestillet mig.

Fyrens personlig og krop var så vidt jeg kunne bedømme ikke utiltalende, men som sagt var min preference for kvinder og ikke mænd, så jeg tændte ikke på ham.

Det skulle vise sig at være en stor gave.

Duelighedstegnet på skjorten

Det betød at for første gang i mit liv kunne jeg nyde de berøringer på mit køn i deres renhed. Jeg havde ingen forstyrrende tanker omkring hvor lækker han var. Der var intet jeg fantaserede om at gøre med ham. Og jeg lå ikke og tænke over om jeg kunne snige mig til at røre eller se hans krop.

Jeg var bare lige der og kunne sanse kærtegnene igennem pind-isen fremfor at hjernekneppe det i hovedet. Oh hvilken salighed.

Jeg gik fra massagen med lykkerus flydende i årerne.

For det første havde jeg haft min første tantriske oplevelse sammen med en mand. Det var stort. Lidt som at få et nyt flot duelighedstegn til spejderskjorten.

Hovedløst seksualitet

For det andet havde jeg mærket min seksualitet fra en helt ny vinkel. Jeg havde for første gang mærket min seksualitet uden at tanker, preferencer og brændende lyst kom i vejen.

Og med det kom indsigten i seksuele preferencer faktisk kan komme stå i vejen seksual healing, vokseværk og nydelse.

I sidste ende viste det sig at jeg heller ikke havde skiftet seksual orientering, men måske var der blevet åbnet for lidt sund (og uforskrækket) bi-seksual nysgerrighed.

En gang om året afholder jeg udannelse i tantramassage i Tantraværkstedet på Samsø.
Alle deltagere får mulighed for at lære både lingam og yoni massage.

Jeg tror på at en tantramassør der også både tør og kan røre ved sit eget køn, er en mere moden og dermed en bedre tantramassør.

Hvis du har lyst kan du læse mere om den tantramassage uddannelsen her.

Tak for at læse med 🙏🏻

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries