Skip to main content

På kursus i tantra med stiv pind-is 🍆

rejsning og tantra
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

“Men jeg kan da ikke rende rundt med stiv pind-is i 10 dage”, udbrød han forfærdet 😳 og hvorfor han sagde til kommer jeg tilbage til om lidt.

Først vil jeg gerne dele lidt om det at have stiv pind-is og være på tantraworkshop.

Hårdet tilbage og stiv pind-is

Personligt har jeg altid haft let til rejsning (7-9-13, knock on wood og🤞) så mit første kursus i tantra var lidt af en udfordring.

Hele tiden havde jeg rejsning. Og en løs sarong rundt om livet skjuler altså ikke meget i den retning… snarere tvært imod.

På et tidspunkt var det bare for meget for mig. Jeg rakte forsigtigt fingeren op og bad om ordet.

Jeg sagde det som det var – at jeg var virkelig flov over at sidde som den eneste med konstant rejsning. Efter min deling om hvor pinligt jeg synes det var, og før læreren kunne nå at sige noget tog Anna fra Portugal ordet.

Den er bare så flot 🫢

Hun havde røde kinder og hun så ud som om hun var næsten lige så flov som jeg var, men hendes budskab var et helt andet. “Jeg synes bare det er den flotteste pind-is jeg nogen sinde har set”, sagde hun og kiggede mig direkte i øjnene.

I dag er mit arbejde at facilitere tantrakurser. Der optræder jeg, som de øvrige deltagere, ofte i det kostume jeg blev født i.

Når man står der, nøgen foran 20 mennesker, så er det altså svært at skjule hvis astronauten i pind-isen kører raketten i klar position. Og det har jeg også besluttet mig for at jeg ikke behøver at skjule.

Så når jeg står der med fuld begejstring, så sender jeg en kærlig tanke til Anna fra Portugal som gav mig den største gave. Bevidstheden om at også når min krop viser tegn på lyst, så er jeg 100% acceptabel og elskelig.

Begejstring uden skam

Nå, men Tilbage fra sætningen fra starten af dette opslag.

For nylig havde jeg en snak med en mand om at deltage på Tantraværkstedets kursus i tantramassage.

Det var i den samtale at indvendingen kom. Idéen om at gå rundt med stiv pind-is i 10 dage i træk var steget ham til hovedet.

Jeg ved ikke om om det var blå boller eller skam der støjede mest for ham. Men da jeg startede med tantra var det skammen der fyldte. Skammen over at alle andre på kurset kunne se min lyst. Skammen og frygten over at blive ‘opdaget’ (og potentielt afvist) i min begejstring.

Mere end noget som helst andet så handler tantra, for mig, om healing. Healing af alle de ting som står i vejen for at jeg naturligt og autentisk kan opleve at være det jeg er. En evig sjæl der har taget midlertidig bolig i en menneskekrop.

En menneskekrop for hvem seksualiteten er 100% naturlig, smuk og ganske ufarlig – i hvert fald når vi holder op med at undertrykke den og i stedet begynder at undersøge seksualiteten med nysgerrighed, kærlighed og accept.

Hvad tænker du?

Hvordan har du det med stive pind-is? Med din egen? Med andres?

Er det cool nok eller er der tidspunkter hvor det bare slet ikke er ok at have rejsning?

Og et særligt shout-out til kvinderne… hvis du er en af dem der synes en stiv pind-is kan være et flot og lækkert syn så fortæl os det.

Vi er en del mænd som er vokset op med idéen om at vi skal skjule og skamme os over vores rejsning.

Det at høre at du værdsætter synet af den er en 🎁 og vildt healende 🙏🏻

Giv dit besyv med på Facebook

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries