Skip to main content

Sådan får du mere frihed, mod og tillid – i dag

Mod, frihed og tro med tantra
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Der findes en universel vej til at få det, du gerne vil ha’. Den er lige så enkel, som den er sand. Du kan tage den i brug i dag – her og nu om fem minutter, når du har læst færdig.

Hvis du vil have mere kærlighed i dit liv – så giv mere kærlighed.

Hvis du vil have mere energi – så brug mere energi.

Hvis du har brug for hjælp – så hjælp andre.

Hvis vil være fri – så giv frihedens gave til andre.

Hvis du vil accepteres – så accepter flere og mere.

Her er metoden

Hvad du end oplever at du mangler i dit liv – så find en måde hvormed du kan give det til andre. Der er ikke noget område, det ikke virker på, men det virker kun, når det bliver levet ud i praksis.

Få mere mod

Lad os kigge på et praktisk eksempel – hvem kunne ikke tænke sig at være mere modig?

Hvis jeg ønsker at være mere modig så nytter det ikke noget at slå mig selv oven i hovedet og sig: “Vær så modig for pokker...”. Det virker stik modsat. Verden bliver mindre og mindre, jeg fortæller bare mig selv om hvor uduelige og bange jeg er. Igen og igen og igen indtil det bliver selvopfyldende.

En anden meget brugt metode er at gøre noget modigt. Denne metode er den vestlige vej – fixet. Den virker, men kun i en begrænset tid – så må den gentages og helst overgås.

Hvis du vil være mere modig så inspirer mod i andre. Anerkend end vens eller kollegas indsats. Ikke resultatet – om det gik godt eller skidt. Ros en anden for at gå efter guldet – ikke for om de nåede det. Inspirer og ros mod når du ser det i andre. Fordi:

Det du ser i andre indeholder du selv

Når du ser det i andre ser du det i dig selv. Du kan ikke se og anerkende noget i andre som du ikke selv besidder. Når du anerkender andres mod anerkender du dig selv. Og bare det at give anerkendelse kræver mod. – Det hele arbejder sammen.

Dette er en af de grundlæggende spirituelle love. Den er lidt forskelligt formuleret i de forskellige religioner og spirituelle retninger. Nogen kender den som karmaloven og andre som næstekærlighed. Men den er bare det at du får hvad du gir’.

Jeg arbejder ikke med tantra fordi jeg er fri, modig og har grundlæggende tillid til universet. Jeg arbejder med tantra for at give frihed, mod og tillid – det er hvad jeg søger, savner og længes efter.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries