Skip to main content

Fem facts om tantramassage

En nøgen kvinde bliver berørt af en fjer
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Tantra er ikke let at blive klog på – der er ingen grundbog og ingen autoritet. Tantra er en personlig videnskab, og her er fem facts…

1. Den tantriske berøring

Den tantriske berøring er blød, blid og kærlig. Når berøringen er blidest, er den som en fjer der danser på huden. Den fastere berøring er som en elskers, der kender dig og din krop.

Berøringens milde karakter går mod at vække din sanser. Det er en berøring, der ikke er bange for de associationer, du får ved den.

2. Den tantriske tilstedeværelse

Tantra handler om tilstedeværelse. Lige her – lige nu. Når jeg udøver tantramassage er jeg 100% tilstede for dig. Mine tanker flyver ikke rundt et andet sted.

Mit sind er nøjagtig der, hvor mine hænder er. Det er svært at beskrive denne tilstedeværelse – men den forplanter sig til dig som ro, accept og hengivenhed. Den dybere kvalitet af en tantramassage handler i mine øjne om i hvor høj grad, massøren evner at være tilstede.

3. Tantra diskriminerer ikke de erogene zoner

Tantra siger ja til alt, og det er den store invitation. Således diskriminerer tantra ikke nogen krop og ikke nogen kropsdel. Hele din krop bliver masseret, berørt og budt velkommen. Selvfølgelig inkluderer dette også erogene zoner samt kønsdelene, hvis du har valgt det til.

4. Tantramassage er seksuel og tantramassage er ikke seksuel

Tantrisk massage er det du oplever. En blid berøring af eksempelvis kønsdelene er netop det – en blid berøring af kønsdelene. Denne berøring oplever vi forskelligt afhængig af om det er lægen, partnere eller massøren vi bliver berørt af.

Hos lægen er det professionelt og klinisk mens partnerens berøring kan være sensuel og erotisk. Og  hvordan er det så med tantramassørens? Når det nu hverken er lægen eller elskeren – hvordan føles en berøring så? Hvordan føles selve berøringen helt uden tankerne om hvem, hvad, hvor og hvorfor? Tantra stiller spørgsmålet: Hvordan føles en berøring når sindet ikke forurener oplevelsen?

5. Tantra er impirisk forskning i dit sind og din krop

Tantra søger indad og opad. Tantra som værktøj lærer os at adskille sind og krop: lær at tænke med hovedet og elske med kroppen. Og efter adskillelsen bliver sind og krop ét.

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries