Skip to main content

Få din seksualitet tilbage med tantra

Kvindekroppen i lænker
Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

På den ene side har vi århundreders undertrykkelse af kroppen, og på den anden side har vi de seneste 20 års ekstreme kommercielle udnyttelse af sex på internettet og i reklame og film.

Det ville jo være dejligt hvis vi kunne sige at vi så befandt os et sted imellem de to poler, men det gør vi ikke. Der er ikke nogen gylden middelvej mellem undertrykkelse og udnyttelse. Vi befinder os faktisk det værste sted overhovedet. Vi undertrykker kroppen og oplever seksualiteten mellem ørerne.

Kropsundertrykkelse

Det kan måske være svært at forstå hvordan vi i vores kropsfikserede tid faktisk undertrykker kroppen. Men det er det, som er tilfældet. Det er ikke for kroppens skyld at den skal "se ud" – kroppen skal "se ud" for at tilfredsstille øjnene, samfundet, ambitionerne og drømmene. Men det paradoksale er, at øjnene ikke kan give nogen form for tilfredsstillelse.

Tantra lærer dig at elske

Jeg har lært gennem tantra hvordan hænderne som jeg elsker med – hænderne som jeg masserer med – ikke diskriminerer nogen krop. Mine hænder elsker alle kroppe – også min egen. Mine hænder elsker store kroppe, små kroppe, unge kroppe og ældre kroppe. Et ar eller en delle eller en rynke kan være en stor sanselig oplevelse for fingrene.

Mine hænder elsker alle kroppe

For hænderne er der ikke nogen kvalitativ forskel på den ene eller den anden krop. Der er ingen kvalitativ forskel på en krop hvad enten den tilhører en mand eller en kvinde – gammel eller ung. Der er jo heller ikke kvalitativ forskel på træerne i skoven... unge træer er smukke og gamle træer er smukke... Jeg elsker alle træerne i skoven. Træerne i skoven er ikke seksueller objekter – og det behøver en krop heller ikke at være. I tantra er en sanselig, blid, intim berøring ikke nødvendigvis seksuel – den er bare det den er – en sanselig, blid, intim berøring.

Seksualitet hører ikke hjemme i hovedet

Men vi lever i en tid hvor seksualiteten mere end nogen sinde før tager udgangspunk i hovedet og øjnene. Flere og flere prøver måske mere og mere af seksuel karakter, men de ender med at blive mindre og mindre tilfredsstillede. Mer' vil ha' mer', men der er ikke nogen vitaminer i suppen. Når det er øjnene og hovedet der spiser, bliver vi aldrig mætte. Men det stopper jo ikke dér – for den smule seksualitet vi har tilbage bliver besværliggjort af vores mistillid til kroppen. Vi tror ikke på den – vi indser ikke at den er perfekt.

Din krop er perfekt

Din krop er perfekt til det, den skal bruges til – og det har aldrig været, og det bliver aldrig, at tilfredstille nogen seksuelt ved at stille den til skue. Kroppens formål er at give sjælen en på opleveren. Så lad os gøre det… :-)

Adskillelse af seksualitet fra seksuelle preferencer

Mange tantriske øvelser handler om at opleve adskillelsen af først krop og sind og dernæst adskillelsen af seksualitet og energi. Dette kan ikke forstås, det kan ikke engang læres som sådan – det kan kun opleves. Det er erfaringsviden. Det er forholdsvis let at erfare for mange kvinder, og forholdsvis svært for de fleste mænd.

Tantrisk orgasme

Når krop, sind, seksualitet og energi er blevet adskilt åbner der sig en helt ny dør. Sex bliver bedre og ingen sex bliver mindst lige så godt. Så kan du bruge dine seksuelle preferencer, frem for at være slave af dem. Når du har lært at elske med din krop elsker kroppen dig – den vil begynde at samarbejde med dig.

Når du har lært at elske med dig selv,
så elsker resten af verdenen med dig

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries