Skip to main content

Sex, religion og åndelighed…

Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Måske spørger du om sex og åndelighed kan kombineres. Tantra spørger hvordan åndelighed kan eksistere uden sex? Eller endnu værre – sex uden åndelighed? Og svaret er måske at vejen til kirken kan gå over transformerende sex.

Den seksuelle energi er drivkraften i naturen. Alt fra bierne til blomsterne synes at have i hvert tilfælde det ene formål at formere sig.

Tantra går direkte efter guldet.

Tantra går efter personligt at opleve det der ligger bagved seksualiteten – selve livskraften. Tantra sigter efter fuld åndelig oplysning i dette liv. Det er et højt mål og det er ikke uden fare at begive sig af den sti.

Eckhart Tolle skriver i Stillness Speaks: “A moment of danger can bring about a temporary cessation of the stream of thinking and thus give you a taste of what it means to be present, alert, aware.”

Et øjebliks fare kan give åndelig oplysning

Tantra kan som ingen anden spirituel retning give dig et øjebliks fare som Eckhart Tolle omtaler. Tantra rummer det vi drages af og det som skræmmer os. Sex, intimitet, lyst potentiel afvisning, panik og fiasko. Tantra kan føles som alt eller intet – hjernen er i alarmberedskab og sender hormoner ud til højre og venstre – hvis vi i det sekund bliver i vejrtrækningen og er tilstede så sker transformationen. Hvis du er klar til at dit liv for altid er forandret – så er det ikke spor farligt.

Tantra er ikke for alle

Hvis du har prøvet at gå i kirke, dyrket yoga, mediteret og arbejdet med stillness og der stadig ikke er blevet stille – så er tantra måske for dig. Måske er den kropslighed og sensualitet tantra tilbyder lige nøjagtig så spændende at du er villig til at gå ind i meditationen. For det er bare det, det er – meditation – uden tøj på

Tantra hører hjemme uden for normaliteten. Tantra virker kun når seksualiteten er undertrykt. Så der er håb for tantra mange mange år endnu…

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries