Skip to main content

Ska’ vi ha’ tantrasex i aften skat?

Skrevet d. af Vilhelm Alfarr

Tantra kan tilføre et forhold en helt ny dimension af intimitet, nærhed og mening, men det kræver disciplin at gøre tantra til andet end et frækt forspil. Det er lidt som at lære at cykle… bare helt forfra igen…

Bagved seksualiteten og lysten er der en energi der er langt større og mere interessant. For mænd kan det tage lang tid og meget øvelse at komme til at opleve denne energi.

Den tantriske energi er ofte langt mere tilgængelig for kvinder, men for kvinder kan det omvendt være udfordringen at opnå den tryghed og intimitet sammen med en partner der gør at hun tør give slip.

For at få maximalt udbytte af tantriske øvelser i et parforhold er det efter min mening vigtigt at afstemme forventningerne. Tale om hvornår det er ok at tantriske øvelser bliver til tantrasex og tantrasex bliver til sex.

En go’ ide er at tage tantra ud af sengen og måske helt ud af soveværelset. Jeg ved at flere par jeg har undervist har indrettet særlige rum (kærlighedstempler)i deres hjem. Og det næste er at afsætte en tidsramme. Aftale spillereglerne for freestyling, penetration, ejaculation og friktionsorgasmer.

Grænserne mellem tantraøvelser, tantrasex og almindelig sex vil altid være flydende, og der er ikke noget, der er rigtigt og forkert som sådan. Ikke fordi regler er vigtige i tantra – men for at give plads til at lære krop, sind, seksualitet og intimitet at kende på en ny måde.

Målet er at skabe et trygt rum at udforske sig selv, hinanden og tantra i. For tantra er ikke bare bedre sex – det er langt bedre end sex.

Men fortvivl ikke. Hvis tantra blot bliver til afsindig go’ sex så kan man jo altid prøve igen…

Ku' du bruge historien?

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries