Skip to main content

Podcast: kom med til en tantramassage

Mødet med urkvinden indeni
  • Podcast Episode: Sæson: 1 | Episode 5

Mødet med urkvinden indeni

Hvis du er med på en lytter, så kan du følge Lisbets rejse fra hun kom ind ad døren med sommerfugle i maven, til hun tog hjem og havde genfundet urkvinden indeni.

spotify podcast  Lyt på Spotify

apple podcast  Lyt på Apple Podcast

Dagens afsnit handler om Lisbeth og det handler om tantramassage.

Tantrasex og tantramssage bliver jo, som du måske ved, kun bedre af at bruge laaaaang tid på det, og denne episode er ikke en quickie. Den består af 3 dele.

Den første halve time skal du møde Lisbeth

I sine unge dage prøvede hun grænser af blandt andet med pigesex og et forhold til en ældre mand. Så blev hun gift, fik nogle børn, blev skilt, gift og skilt igen. Og samtidig med det gik det jævnt ned ad bakke med seksualiteten.

I dag er hun midt i 40’erne og efter at have været single i nogle år har hun sat sig for at opleve en tantramassage. For Lisbets seksualitet er måske nok blevet lidt støvet, men den er langt fra død.

Tantramassage er en tillidssag

Tantramassage er en tillidssag for det er i bund og grund et kærlighedsmøde mellem to mennesker.

For at det kærlighedsmøde bliver en succes, er det vigtigt at begge parter kender og er enige om rammen.

Så ca en halv time inde i dagens afsnit, der går fokus fra Lisbeth og over på den den samtale som er helt afgørende at ha’ mens man stadig har tøjet på. Det nemlig alt alt for sent at snakke om grænser, gensidig berøring og ikke mindst penetration, når man først har taget tøjet af.

Sådan finder du en tantrisk elsker

Efter tantramassagen på godt tre timer, (som du slipper for at høre det hele af) så dukker Lisbeth og Alfarr op til overfladen igen. Nu lettere groggy og med blanke øjne.

Den sidste halve time fortæller Lisbeths om den urkvinde hun fandt og forbandt sig til under massagen og Alfarr kommer med mit bud på hvordan kvinder finder den helt rigtige tantrisk elsker.

Efterskrift

Tantra arbejder med seksualiteten, bruger seksualiteten ja nogen gange kan man måske sig at den tager livtag med seksualiteten, men som du kunne høre i dagens episode så var det ikke sex der fyldte i hovedet på Lisbeth da hun kom ud - hun havde haft en vaske ægte spirituel oplevelse.

Der er ikke to mennesker som har den samme oplevelse med tantramassage. Det er en dybt personlig healings rejse.

Fællesnævneren er at noget giver sig, noget falder på plads eller åbner sig. Når tantramassage virker, så er det en transformation med et klart før og efter.

Få tilsendt Lisbeths e-mail

Et par uger efter vores møde dukkede der en e-mail fra Lisbeth op i min indbakke. Udfyld denne formular, så sender jeg den videre til dig

(Hvis det er første gang du hører fra mig, skal du lige ind og sige ja tak til at jeg må sende digital information til dig. Du siger samtidig ja, tak til at modetage mit nyhedsbrev som kommer ca. en gang i ugen. Du kan altid med lethed framelde dig nyhedsbrevet igen.

Relevante links

Tantraværkstedets årlige uddannelse i tantramassage

Andres erfaringer i Tantraværkstedet med kurser og terapi

Bag om podcasten

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries