Denne hjemmeside bruger kærlige cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik.

|

iconsmall

Tantra og Covid-19. Spørgsmål, svar og information

corona og personlig frihed

Status på Covid-19 og workshops i Tantraværkstedet.

Intimitet er kommet under pres. Håndtryk og knus er så godt som forsvundet fra det offentlige rum.

Men sandheden er at intimitet og fysisk kontakt er enormt vigtigt for et homosapiens' velbefindende. Så hvis der skal være mindre af det, så lad os i det mindste bliver endnu bedre til det efter princippet kvalitet fremfor kvantitet.

Så selv om alting er blevet lidt mere besværligt og udfordrende, så fortsætter Tantraværkstedet med at tilbyde kurser. Ja faktisk er jeg, Vilhelm Alfarr som skriver denne tekst, af den holdning at der er vigtigere end nogensinde at have fysisk nærhed og intimitet på dagsordenen.

På denne side har jeg samlet spørgsmål og svar ang Tantraværkstedet og Covid-19.

Hvordan forholder Tantraværkstedet sig til myndighededernes anvisninger?

Tantraværkstedet er en enkeltmandsvirksomhed registreret i Danmark og er underlagt den danske lovgivning. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, også når det angår Covid-19.

Hvad er den aktuelle status i forhold til at gennemføre kurser?

Pt er der ikke nogen anvisninger fra myndighedernes side der påvirker de udbudte kurser som alle står til at blive gennemført.

Der kan være enkelte elementer på et kursus som tilpasses den aktuelle situation. Spørg ind til det enkelte kursus.

Hvordan er jeg stillet som kursist hvis et kursus aflyses pga Covid-19 anvisninger fra myndighedernes side?

Hvis Tantraværkstedet aflyser et kursus vil du/I blive tilbudt at deltage på et tilsvarende kursus når det kan lade sig gøre igen. Dvs at I får en voucher på det beløb I har indbetalt. 

Hvad med værnemidler, fysisk afstand mv?

Der er naturligvis forøget fokus på håndhygiejne og der vil være håndsprit tilgængeligt samt mulighed for at vaske hænderne. Der er fra Tantraværkstedets side ikke krav eller forventning om at brug af værnemidler som handsker eller masker.

Jeg er bange for corona hvad skal jeg gøre?

Hvis du føler frygt i forbindelse med deltagelse i tantrakursus pga Covid-19 så bliv hjemme og håb på at det stilner af.

Det er transformerende kurser der tilbydes i Tantraværkstedet og hvis du kommer med stor Covid-19-frygt, så bliver det ikke lettere - hverken for dig eller de andre deltagere.

Hvis du derimod er nogenlunde afslappet omkring corona og mener at det ikke skal diktere dit liv, så kom og lad os mødes i et helbredende og levende knus.

alfarr the rebel in love png

 

 

 

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt