Denne hjemmeside bruger kærlige cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik.

  • Hjem
  • Om
  • Vilhelm Kruse, kærlighedscoach & indehaver

Aflarr, tantracoach

Vilhelm Kruse, Tantrika

Velkommen hjem

Tilbuddet er meget enkelt. Kom hjem – helt hjem – nu. Føl dig hjemme i din verden, dit job, dit hovede og din krop. I det hjem har jeg hjemme og det er derfra, jeg kalder på dig.

Bio
Navn: Vilhelm Alfarr Kruse
Alder: Gamml nok :-)
Bopæl: Samsø

Indehaver af Tantraværkstedet.

Arbejdet professionelt med tantra i ind- og udland siden 2009.

Vilhelm er også sanger og sanglærer og studerer på Complete Vocal Institute

Har tidligere beklædt ledende stillinger inden for udvikling og marketing

Taler flydende dansk, engelsk og spansk.

Min mission er at hjælpe mænd og kvinder til at skabe vedvarende forbindelse til den indre energi som gemmer sig bagved seksualiteten, for derigennem sikre at du lever dit fulde potentiale, forankret i hjertet. - Vilhelm Kruse.

Hjem, hvor hjem?

Hjem er det sted hvor du er tryg, hvor du hviler og lader batterierne op. Og forestil dig, at det sted er dig selv. At hvor du end går og står, så er du hjemme, i fred og ro. Afklaret midt i stormen. Det er det sted, jeg tilbyder billetten til.

Du kender til terapi og processer

Så du ved at for at komme fra A til Z så skal du hele alfabetet igennem. Du ved det tager tid og kræver anstrengelse. Tantra går en helt anden vej, fordi: Tantra springer alle mellemregningerne over.

Tantra er ikke en vej, det er et spring. Tantra tilbyder den direkte erfaring med en anden bevidsthed.

Forestil dig at du kunne opleve verden uden at dømme og sætte ord på. Nyde solopgangen uden at kalde den solopgang. Elske uden at kalde det sex. Nyde din krop uden at have en mening om den. Ville det gøre en forskel?

Join the party

Tantra tilbyder adgang til den bevidsthed hvor du vil opleve at selve essensen af dig er – det du i virkeligheden er – er blomstrende, ekspanderende glæde. Du vil komme til at se verden fra en ny vinkel. En vinkel du nok ikke kender, men som du genkender.

Og langtidsvirkningen?

At have oplevet sin sande natur sætter sig dybe spor i bevidstheden. Den umiddelbare ekstase fortager sig efter nogle dage eller måneder, men noget langt større har mærket dig. Du vil vide at 'hjem' findes – du har været der.

Ja tak til forandring

Tantra er slutningen på søgningen og begyndelsen på rejsen. Endelig har du kortet og kan nyde turen og udsigten undervejs i livet.

Jump
Vilhelm I Skur

Min historie

Jeg har altid været lidt af en sexguru… host, host ;-)

Nej, når sandheden skal frem så førte min vej til tantra fordi jeg var alt andet en über cool sexguro. Jeg var faktisk vildt kikset – også i sengen –, jeg tror slet ikke jeg havde fået manualen til seksualitet og intimitet da jeg var ung. Men jeg vidste en ting – jeg vidste at der måtte være nogen der vidste noget jeg ikke vidste. For ellers var det der sex-noget da slet ikke værd at skrive hjem om.

Så da jeg i 2009 efter at havde sagt jobbet op havde købt en one-way ticket til en bytter så var det bl.a. fordi jeg følte at jeg igen og igen kom til kort hvad angik seksualitet, krop og intimitet. Jeg ville jeg da også godt have lidt mere af det, der spiritualitet hvis det sku' vær', men det var ikke det primære… dengang.

I dag er jeg en af dem der ved…

… og jeg ved at der ikke er noget at vide. Intet at huske. Du skal ikke bruge den vejrtrækning til noget som du tog for 10 minutter siden, men det var meget vigtigt at du tog den…

Når jeg elsker har jeg ikke en favoritstilling som altid virker. Jeg ka' 10.000 stillinger som altid virker, fordi det ikke er stillingen men indstillingen.

Jeg ved at tantra kan være den dør der åbner for det liv du drømmer om – og jeg ved hvor nøglen ligger.

Jeg går vejen på gode dage og følger vejen på dårlige dage.

Namasté

 

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2018 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik
CVR: 25113373