Skip to main content

Tantra på kryds og tværs - for elskende par

Tantra for par på kryds og tværs

Har I en fantasi om at være sammen med andre? Har I talt om lejlighedsvis, at krydre jeres sexliv med trekanter eller firkanter?

Tantra på kryds og tværs for elskende par, er et tantrakursus med fokus på at få succes og mod til at være flere i sengen end to.

Fra erotisk fantasi til praktisk erfaring

På dette kursus er rammen sat til at I kan opbygge mod til at gøre jer erfaring med at dele erotik, nærvær, massage og kærlighed med andre.

Hvad enten det er lyst eller nysgerrighed I kommer med, så danner dette kursus rammen om at eksperimentere, lege med og prøve idéen af, om flere i dobbeltsengen, uden nødvendigvis at gå linen ud.

Kom tættere på hinanden

Workshoppen er et trygt sted at starte. Et sted I kan lege med idéerne og prøve det af uden at sætte parforholdet overstyr. 

Tilmeld dig her:

Spørg hvornår det afholdes næste gang

Er dobbelt så mange i sengen dobbelt så godt?

Mange par drømmer om at invitere en eller flere med indenfor i dobbeltsengen - og det giver go’ mening - mange mener at kærlighed og sex ikke ringere jo flere man er! :-)

Men desværre holder mange sig tilbage pga frygt for jalousi, akavethed, frygt for at få overskredet sine grænser, eller måske bare usikkerhed på hvordan man griber det an… Disse, og mange andre spørgsmål, rummer denne workshop løsninger og svar på, men endnu vigtigere, så er denne workshop en ramme for at gøre sig erfaringer og lære hvordan.

Der kan der være langt fra fantasien om flere i dobbeltsengen til at leve det ud i livet, og måske med go' grund.

For hvad nu hvis du eller din partner bliver jaloux, hvad nu hvis der sker noget du ikke bryder dig om? Hvad nu hvis du føler dig uden for? Eller hvad hvis du føler dig forpligtet til at sige ja til noget du ikke er klar på? Hvad nu hvis det slet ikke er frækt, men bare super akavet? Eller hvis det viser sig, at det du troede du havde lyst til, det havde du slet ikke lyst til alligevel, eller der opstår nye konflikter i parforholdet…

Når I tager hjem fra denne workshop, har I fået personlige erfaringer i at kunne dele jeres intime rum med andre mennesker. I vil kunne gøre det på en måde hvor det ender med at være en win-win oplevelse for alle indvolverede.

Den form for seksualitet vi arbejder med på workshoppen er tantrisk. Det er det respektfulde møde i kærlighed og åbenhed vi skaber en ramme for. Vi kan alle sammen finde ud af frem og tilbage… på dette kursus arbejder vi med teknikker og øvelser som kan holde erotikken og legen kørende i timevis.

Mere om kurset

Kodeordene for workshoppen er tryghed, tillid, nærvær, autencitet, sanselighed og kærlighed.

Vi starter vi blidt ud. Vi mødes i leg og lette berøringer med tøj på, mens vi lige så langsomt tuner ind på hinanden.

Efterhånden som vi får smidt vores medbragte facader og bliver modigere og trygge ved situationen så bliver øvelserne frækkere, mere nøgne, intime og erotiske.

Under hele workshoppen vil det legende element være det bærende. Vi mødes for sjov og for lyst. Vi mødes fordi vi vil vokse, lære, udvikle os og have endnu mere af det gode som dette liv byder på.

Vi kredser omkring erotikken med alle vores sanser og skaber et nærvær hvor lysten, intensiteten stiger samtidig med at vi bibeholder nærværet. Vi leger med sex, med ideen om sex, mere end vi egenlig har sex.

Når I kommer hjem så vil I være trygge ved at finde netop det par som I har lyst til at gå linen ud med, på kurset får i værktøjerne og gør jer de første spæde erfaringer i et trygt rum hvor det er ok at have følelser, være bange, føle jalousi eller være usikker.

Konkret kommer indeholder kurset bl.a.:

 • Massage af 4-6-8 hænder på samme tid
 • Pirrende sanselege med flere personer på samme tid
 • Værktøjer til afstemning af fælles grænser og lyster
 • Håndtering af svære følelser hvis de opstår
 • Inspirerende og udviklende tantriske øvelser
 • Personlig kommunikation og grænsesætning i det intime rum

Vi kommer ind på hvordan man beder om det man gerne vil ha’ og sikrer sig de andre hører ens grænser, så man trygt kan udforske sin lyst - uden at være bange for at ens grænser skulle blive overskredet.

Under hele kurset vil et bærende element være at du vokser og eksperimenterer sammen med din partner som omdrejningspunkt. I vil opleve hvordan den åbning i foretager i forhold til andre ender med at styrke og udvikler jeres kærlighed til hinanden.

Målsætningen med kurset er:

 • Få succes med at dele erotik, massage, sex og samvær med andre
 • At få konkrete værktøjer til at aftale rammer og grænser
 • Inspiration til øvelser og lege som gør det endnu sjovere og mere spændende at være flere
 • Lær hvordan I beholder I beholder integriteten i jeres forhold
 • Få værktøjer til at takle svære følelser som jalousi
 • Få konkret inspiration til hvordan I kan krydre jeres sexliv med andre par
 • Bliv klædt på til at blive afklædt sammen med andre og invitere andre par med indenfor når I kommer hjem

På kurset kommer du til at lære, opleve, erfare, sanse og dele igennem leg, dans, samtale, lytning, bevægelse alene, i par og i grupper – alt sammen kædet sammen med tantrisk nærvær og fælles intentionen om vækst, glæde og kærlighed.

Sex og nøgenhed

Der vil være: nøgenhed, tantrisk erotik, berøringer og massage.

Mere end egentlig at have sex, så leger vi med seksuelle energier.

Der vil ikke være: sex med penetration – det er hjemmearbejde.

Målgruppe

Kurset henvender sig til par. Hvad enten I er et nyere par eller har mange år sammen er underordnet.

I er nysgerrige på, fantasier eller har lyst med dele erotik og kærlighed på kryds og tværs med andre par i tryghed og nærvær.

Måske er i totalt nybegyndere eller i har gjort jer erfaring med at være sammen med andre.

I behøver ikke definere jer selv som swingere, polyamorøse eller have et åbent forhold for at deltage, og det er heller ikke målet med workshoppen at I bliver swingere, poly eller åbner jeres forhold. Målet er at give jer muligheden for at prøve fantasien af og lære hvordan man kan gøre det til en tryg og fed oplevelse.

Det er ikke en forudsætning at man har stiftet bekendskab med tantra før. 

Skal / skal ikke

Alt hvad der foregår i Tantraværkstedet er en invitation. Der er ingen skal ting og der opfordres til at I forsøger at glemme alt om skulle, ville og burde. Mærk i stedet efter inden i - find dit autentiske ja og nej. Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset. Det er altid muligt at fravælge en øvelse og være med senere igen.

 

Kost og logi

Der er forskellige muligheder for at overnatte på kursusstedet. Dette er et tilvalg og foretages på tilmeldingsformularen.

Forplejning er lækker vegetarisk mad som ligeledes vælges til på tilmeldingsformularen.

 

Praktisk information

 • Kursusleder: Vilhelm
 • Hvor og hvornår? Se kalender
 • Pris se tilmeldingsformularen
 • Påkældning: Let påklædning, pareo eller sarong
 • Nøgenhed: Ja – når det er relevant i forhold til øvelser og ritualer
 • Medbring: liste fremsendes i god tid inden kurset
 • Betaling: 50% ved tilmelding og 50% 30 dage før kursusstart ved tilmelding tidligere en 30 dage før kurus start. Ved tilmelding senere end 30 dage før kursusstart betales det fulde beløb ved tilmelding.
 • Hvor: Samsø
 • Antal deltagere: 8-16 deltagere 

 

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries