Skip to main content

Kom tættere på kærligheden

Kom tættere på tantra, dig selv og det andet køn

Gratis tantraworkshop. Kom tættere på dig selv, det andet køn og tantra.

Jeg hedder Vilhelm og jeg vil tættere på dig

vilhelm closeMødet med dig bringer både smilet og de salte tårer frem på kinderne og jeg har brug for begge dele. For jeg er et menneske af kød og blod og jeg længes.

Jeg længes efter nærvær og efter at blive set. Ikke med øjne der vurderer og bedømmer, men af øjne der elsker og inkluderer.

Jeg længes efter at blive hørt. Ikke af kritiske og utålmodige ører, men af ører der begejstret lytter til de tanker der ikke engang giver mening for mig selv endu...

Og jeg længes efter at blive rørt. Ikke af en famlende og sulten hånd, men af en hånd som gør at jeg tør at åbne, være sårbar og tage imod.

Vil du med tættere på mig?

vilhelm the rebel in love 400

 

Tilmeld dig her:

{module Matukio-upcoming-taettere-paa-single|none}

Workshoppen er gratis – kursusgebyret går til at dække frokosten.

Kursusbeskrivelse og program

Hvis du længes efter den eneste ene, en soulmate eller bare mere intimitet og nærhed i dit liv, så har du brug for at mestre nogle helt grundlæggende discipliner. Den her workshop er langt mere end endnu et foredrag om kærlighed – det er hands-on træning i at komme tættere på. Det her workshoppen du ikke lærte i skolen. Det er workshoppen i at se, røre og høre et andet menneske helt tæt på – i tryghed.

Ud af hovedet og ned i kroppen

Før vi overhovedet skal noget sammen, så skal vi ud af hovedet og ned i kroppen. Det gør vi med en kraftig vejrtrækningsøvelse med efterfølgende guided meditation. Når vi er kommet ned i kroppen, er der helt stille og egoet er sparket til hjørne. Nu er vi klar til at arbejde med hinanden i et trygt rum hvor der er plads til alle. Vejrtrækningsteknikken du lærer kan du også bruge når du kommer hjem. Den skaber skaber stilhed og mindsker stress markant.

Bliv afvisningsafvisende

En af de helt store spøgelser mellem os er frygten for afvisning. 'Tænk nu hvis han/hun siger nej – er den største showstopper og gør at rigtig mange magiske møder aldrig bliver mere end en håbefuld tanke. Så den takler vi først. Du bliver introduceret til en kraftfuld tantrisk teknik som forvandler energien i kroppen og gør dig usårlig i forhold til det frygtede nej.

Sæt sunde grænser

En ting er at kunne bede om det man gerne vil ha' – en anden, og absolut lige så vigtig disciplin, er at kunne og turde sige nej tak. Vi arbejder med at mærke ind og føle efter og blive i stand til at formulere et ja tak og et nej tak med lethed.

Lær kunsten at røre og blive rørt

Alle studier viser at fysisk kontakt mellem mennesker er en forudsætning for vores psykiske velbefindende. Vi kan godt overleve uden fysisk kontakt, men vi kan ikke blomstre uden. Du bliver introduceret for de fundamentale spilleregler for den berøring som forvandler.  Berøring med samtykke og en klar ramme er berøring der åbner hjertet og gør at vi længes efter mere. På workshoppen lærer du hvordan, og vi træner det sammen.

Sådan foregår træningen

80% aktivitet og 20% snak er målsætningen. Vi kommer til at bruge bevægelse, berøring og kropslig aktivitet så tag løstsiddende og behageligt tøj på – og behold det på – denne workshop er påklædt. Medbring en vandflaske og evt en tør t-shirt for vi kommer også til at svede. Hvis du har en yogamåtte så tag den med for vi skal også være stille, mærke indad.

Deltagere og målgruppe

different sexes

Konkret er det en begynderworkshop og niveauet er lagt så alle kan være med. Alt kommer til at foregår i en ånd af tryghed og inklusion. Der er ikke noget du skal kunne for at være med – der er noget du skal ville – og det er at komme tættere på. Alt foregår påklædt og i en sober tone.

Workshoppen er åben for voksne mellem 18 og 98 år.

Jeg tror at dem der har det allervigtigste at sige, også er dem der er mest bange for at sige det. Dem der skinner allermest i deres indre er dem der er mest bange for at vise sig frem, og dem der er allermest bange for at blive røre og blive rørt, er dem der gemmer på mest kærlighed.

Formålet med denne workshop er at komme tættere på hinanden –  se, høre og røre hinanden i kærlighed, så vi begynder at turde skinne vores lys.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries