Skip to main content

Valentines date og dans - en aften med kærlighed til alle

Valentinsdags date og dans

Valentines date og dance er en guided rejse ind i kærlighedens univers.

Med Alfarr ved roret og Grundstoff bag mixerpulten bliver du ført blidt og sikkert ind og ud af kærlige møder med ligesindede. Kom og dans – bliv bevæget, berørt og begejstret helt ind i hjertet.

Klik her for at tilmlde dig nyhedsbrevet og få information om dette og lignende arrangementer i fremtiden

Bliv bevæget, berørt og begejstret

Valtentines date og dans er en aften hvor du bliver guided ind i møder med andre. Møderne vil være i dans, bevægelse og berøring. Du kommer til at indgå i kærlige møde med mange andre i løbet af aftenen. Møderne bliver uden ord, men ikke uden kommunikation.

Adskillige gange under aftenen vil du blive inviteret til at skrive et valentinskort til den eller de partnere som du har indgået i en øvelse med. At aftenen er guided, betyde at du aldrig bliver overladt til dig selv – Rebels in Love leaves no lover behind!

To go and to stay

På aftenens menu er kærlige møder. Når du kommer hjem og går lægger dig i din seng, vil du mærke dit indre summe af lykke og velbehag – du vil huske på at kærlighed er kærlighed er altid er tilgængeligt for dig, når bare du rækker ud. Og måske har du fået et Valentineskort med et telefonnummer fra en person, du vibrerede ekstra lækkert med...

Program

19:30 Opening circle
20:00 Valentines møder i dans, bevægelse og berøring
22:30 Closing circle
23:00 Godnat

Medbring

  • Tøj som er velegnet til bevægelse
  • Vandflaske
  • Noget at skrive med
  • En ekstra t-shirt og et håndklæde hvis du sveder meget

Q&A, info og stats

  • Hvor mange blive vi? Der er plads til max 50 personer i rummet.
  • Bliver der pauser? Ja, du holder pause, drikke vand og går på toilettet, når du har lyst.
  • Er er plads til alkohol og stoffer? Nej.
  • Kan jeg også være med, selv om jeg ikke er særlig god til at danse? Jep! Udskift bare ordet dans med bevægelse til musik.
  • Kan man også godt være med selvom man af og til føler sig kejtet, forkert og genert? Ja! På dette arrangement behøver du ikke være verdensmester i social skills for at være med.

Om Alfarr - Host og facilitator

Alfarr

Alfarr er den originale Rebel in Love og hans invitation er til kærlighed uden andre grænser end dem du selv vælger. Han er en politisk ukorrekt spirituel lærer som med uhøjtidelighed og humor skaber et trygt rum at være usikker i – så dit vokseværk kan få turbo på. Siden 2009 har Alfarr undervist i ind- og udland i tantra med compassion. 

Om Grundstoff - DJ og co-host

grundstoff round

Grundstoff sprang ud som DJ i 2016, inspireret igennem 25 år på diverse dansegulv og med meditation og yoga. Siden da har hun lagt lyd til alt fra tantriske playparties til strandfester og ecstatic dance, og faciliterer også selv forskellige former for dans som bevidsthedspraksis. Hendes forsæt i aften er at byde på en kærlig, lækker og indfølende musikrejse.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries