Skip to main content

Hjertesang, blå lotus og kirtan ❤️

Kirtan, kakao og kærlighed med Vilhelm Alfarr

Hjertesang - ceremoni med blå lotus og kirtan er et intimt aftenarrangement som byder på live musik med kirtan-sang, blå lotus ceremoni og fællesskab.

Jeg er nok mest kendt som rebelsk underviser inden for tantra, men på denne aften kan du opleve mig som sanger og space-holder for ceremonien.

Booking og kalender:

Nørresundby, 16. november 2023

Afternen

Først er der en teoretisk og praktisk introduktion til den spirituelle praksis som hedder kirtan og til aftenen som sådan.

Dernæst går vi ind i ceremonien hvor vi andægtigt og med intention og helligholdelse indtager den blå lotus te sammen og starter vores hjertesang.

Om kirtan

Kirtan er en form for fællessang som handler om at lade urgamle og hellige sanskrit mantraer, musikken og sangen være medicin som healer og guider os – kirtan kan give anledning til tilstande af dyb indre ro, fredgivende indsigter, indre healing og endda ekstase.

Kirtan handler ikke om at synge rigtigt, pænt eller godt. Det er mere en spirituel disciplin end en sang-disciplin og du kan endda deltage uden som sådan at synge. Og når det er sagt så får du nok mest ud af det hvis du er glad for sang og musik og har lyst til at synge med.

Indstil dig på at der nok er en pæn risiko for at du kommer til at sidde på gulvet, så tag det med der gør det til en behagelig oplevelse. En pude og måske et tæppe...

Har du lyst til at lægge hus/rammer til?

Har du/I lyst til at lægge hus eller rammer til et arrangement som dette? Sig til. Jeg kommer gerne til private hjem, klubber, yoga-steder, retreats osv. Kontakt mig og lad os snakke om det.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries