Skip to main content

Er I klar til at gi’ forholdet et pift?

På denne aften får I mulighed for at fordybe jer i hinandens selskab og skabe en stærkere forbindelse både i og uden for sengen.

Næste gang og link til booking:

19. april 2024, København

Om arrangementet

I løbet af aftenen vil I lære om:

  • Nydelsescirklen – den lette vej til højere nydelse og mere lyst
  • De 9 erotiske farver – forstå din partners lyst og behov
  • Punkteret en masse myter om og fordomme om mænd og kvinders seksualitet

I vil også få mulighed for at træne via forskellige øvelser, der kan hjælpe jer til bedre kommunikation i soveværelset, højere nydelse, mere dynamik og større nærvær.

Alt foregår i et trygt og kærligt space, og vi beholder tøjet på.

Denne aften er for alle par, uanset om I er nyforelskede, har været sammen i mange år eller blot har brug for at genoplive gnisten.

Tilmeld jer i dag og start jeres rejse mod et mere tilfredsstillende sexliv!

Aftenen ledes af to erfarne undervisere med dybe rødder i tantra.

 

Susanne Katarina, Tantrakat

Har studeret tantra, berøring, spiritualitet og kommunikation siden starten af 90’erne og har undervist i tantra og bevidsthed siden 2013. 

Hun er en hjertevarm kvinde fyldt med humor og nærvær. Igennem sit eget liv og ægteskab har hun gjort sig en masse erfaringer med tantra, kommunnikation og healing som hun åbenhjertet deler med andre. 

Hendes styrke er hendes forbindelse til det intuitive og hendes evne til at se mennesker som det de er. Det får folk i hendes nærvær til at føle sig godt tilpas. Du kan se mere om hende og hendes virke her: https://heartfulawareness.dk/

Vilhelm Alfar, kærlighedsrebellen

Siden 2009 har Alfarr dedikeret sig til at dele tantrisk visdom og praksis på en moderne og tilgængelig måde. Hans tilgang er humoristisk, inkluderende og dybt transformerende.

Alfarrs specialitet er at kombinere saftig sex med personlig udvikling og spirituel vækst. Han mener, at tantra er en kraftfuld vej til at komme tættere på hinandnen leve et mere fuldt og meningsfuldt liv.

Med Alfarr som guide er du inviteret til også at blive en kærlighedsrebel. Det er en, der er forelsket i livet, i sig selv og i andre. Det er en, der er åben for nye oplevelser og der er villig til at leve livet fuldt ud.

Igennem sit virke i Tantraværkstedet i ind- og udlandhar Alfarr hjulpet tusinder af mennesker almindelige mennesker til at få et ualmindelig tilfredsstillende sex-liv.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries